5 πρόσθετα μπάνιου κάνουν θαύματα

By | May 12, 2023

Αργά ή γρήγορα σχεδόν όλοι κρυώνουν. Ιδιαίτερα το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι προορισμένοι να πυροδοτήσουν βουλωμένη μύτη και γενική δυσφορία. Με μερικές συμβουλές και κόλπα, μπορείτε να πάρετε στοχευμένα αντίμετρα και να κηρύξετε πόλεμο στο κοινό κρυολόγημα. Εκτός από την άφθονη ξεκούραση, το συχνό πλύσιμο των χεριών και τα ζεστά ρούχα, τα κρύα μπάνια μπορούν επίσης να βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης: Αυτά τα λάθη κάνουν το κρύο χειρότερο >>

Οφέλη από τα κρύα μπάνια

Ένα ζεστό μπάνιο είναι βάλσαμο για το σώμα και την ψυχή. Η θερμότητα ρέει σε ολόκληρο τον οργανισμό, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και εξασφαλίζει χαλάρωση. Τα ειδικά κρύα λουτρά είναι επίσης εμπλουτισμένα με διάφορα αιθέρια έλαια, τα οποία βρίσκουν το δρόμο τους στη μύτη μας μέσω του ατμού. Εκεί διεγείρουν για παράδειγμα τους ξηρούς ρινικούς βλεννογόνους. Η συνέπεια; Μετά από ένα κρύο μπάνιο, πολλοί έχουν την αίσθηση ότι μπορούν και πάλι να αναπνέουν πιο εύκολα.

Υπόδειξη: Πρέπει να ενεργήσετε με το πρώτο σημάδι κρυολογήματος. Εκτός από ένα μπάνιο με αιθέρια έλαια, το μέλι Manuka μπορεί να βοηθήσει και στο κρυολόγημα.

Επίσης συναρπαστικό: Αποφυγή κρυολογήματος – 3 συμβουλές για το φθινόπωρο >>

Καταπολεμήστε το κρυολόγημα: 5 πρόσθετα μπάνιου κάνουν θαύματα

Κάντε κλικ στη συλλογή εικόνων μας και επιλέξτε την αγαπημένη σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *