4 επιπτώσεις στην υγεία σας

By | April 27, 2023

Πώς λειτουργεί το τσάι ginkgo: 4 αποτελέσματα

Κυκλοφορικό αποτέλεσμα

Τα ειδικά συστατικά των φύλλων ginkgo έχουν θετική επίδραση στην υγεία του αίματος. Μειώνουν την πήξη του αίματος και έτσι αυξάνουν τον ρυθμό ροής του αίματος. Αυτό σημαίνει ότι το τσάι ginkgo μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό θεραπευτικό τσάι για μια σειρά από παθήσεις. Εάν υποφέρετε από κρύα χέρια και πόδια λόγω κυκλοφορικών προβλημάτων, μπορείτε να ενισχύσετε την κυκλοφορία του αίματος σας με ένα φλιτζάνι τσάι ginkgo.

Βελτιωμένη απόδοση μνήμης

Το τσάι που παρασκευάζεται από αποξηραμένα φύλλα του δέντρου ginkgo λέγεται ότι βελτιώνει τη μνήμη. Λέγεται συχνά ότι το τσάι έχει επίδραση κατά της εξέλιξης του Αλτσχάιμερ. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αποδειχθεί επιστημονικά. Σε εργαστηριακές δοκιμές, ωστόσο, τα συστατικά των φύλλων μπόρεσαν να δείξουν θετικά αποτελέσματα στην προστασία των νευρικών κυττάρων και φαίνεται να υποστηρίζουν ουσίες σηματοδότησης στον εγκέφαλο. Το τσάι Ginkgo είναι επομένως πολύ δημοφιλές με κακή συγκέντρωση.

Αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα

Τα φλαβονοειδή μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα στη γενική υγεία. Οι φυσικές φυτικές χρωστικές έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα πιο γρήγορα. Τα φλαβονοειδή με τις αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις τους θα μπορούσαν επίσης να είναι χρήσιμα για πεπτικά προβλήματα. Οι ερευνητές έχουν ήδη παρατηρήσει σε μελέτες ότι τα φλαβονοειδή μπορούν να μειώσουν την αρτηριακή πίεση. Η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί επομένως να αντιμετωπιστεί με μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φυσικά φλαβονοειδή. Το τσάι Ginkgo μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.

Επίσης ενδιαφέρον: Αυτές οι τροφές αυξάνουν την αρτηριακή πίεση > >

Μπορεί να βοηθήσει με την αϋπνία

Τα έγχυμα φύλλων Ginkgo μπορεί μερικές φορές να βοηθήσουν στην αϋπνία και να έχουν μια ηρεμιστική δράση. Οι ερευνητές μπόρεσαν να προσδιορίσουν μια βελτίωση στην ποιότητα του ύπνου σε άτομα που έπασχαν από διαταραχές ύπνου και κατάθλιψη αφού πήραν εκχύλισμα ginkgo. Ο βαθμός στον οποίο αυτό το αποτέλεσμα μπορεί επίσης να αποδειχθεί με τσάι και αφεψήματα πρέπει να διερευνηθεί επιστημονικά.

Στο βίντεο: Αυτό είναι που κάνει το δέντρο ginkgo τόσο μοναδικό