4 ασκήσεις που θα σας κάνουν αμέσως μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

By | April 24, 2023

Οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση είναι συχνά πιο επιτυχημένοι στη ζωή. Υπάρχει αυτοπεποίθηση με τιποτα να ταυτίζεται με αλαζονεία ή εγωισμό. Οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση έχουν επίγνωση της αξίας τους, δεν χρησιμοποιούν τους αγκώνες τους στην καθημερινή ζωή και δεν αποθαρρύνονται από αποτυχίες ή αποτυχίες.

Παρεμπιπτόντως: Σχεδόν όλοι πρέπει να παλέψουν με την αυτοαμφιβολία κατά καιρούς. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και μέρος της ζωής. Διαβάστε εδώ ποιες συμβουλές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεπεράσετε την αυτοαμφιβολία σας >>

4 ασκήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου

1. Strike power πόζες

Η αυτοπεποίθησή σας ενισχύεται από τη δική σας σταση του ΣΩΜΑΤΟΣ επηρεάστηκε. Ισχύουν τα εξής: Μην κάνεις τον εαυτό σου μικρό! Οι λεγόμενες πόζες υψηλής ισχύος μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο βραχυπρόθεσμα, για παράδειγμα πριν από μια συνάντηση ή μια παρουσίαση. Απλά δοκιμάστε το, για παράδειγμα με το θαυματουργή στάση.

Πως δουλεύει: Σταθείτε όρθια με τα πόδια σας σε απόσταση περίπου στο πλάτος των γοφών. Τώρα πάρτε τα χέρια σας και βάλτε τα σταθερά στη μέση σας. Επίσης: στήθος έξω, ώμοι πίσω! Το βλέμμα και το πηγούνι της είναι ανασηκωμένα. Τώρα είναι ώρα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας – για περίπου ένα λεπτό. Συνεχίστε να αναπνέετε ήρεμα και χαλαρά.

2. Μίλα στον εαυτό σου

ΕΝΑ θετική νοοτροπία είναι η βάση για την αυτοπεποίθησή σας. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας! Ειδικά μάντρα, γνωστά και ως «επιβεβαιώσεις» στη Γερμανία, βοηθούν σε αυτό. Οι θετικές επιβεβαιώσεις είναι σαφείς, θετικές προτάσειςπου λέτε στον εαυτό σας τακτικά, για παράδειγμα αφού σηκωθείτε ή πριν πάτε για ύπνο. Η ακριβής εφαρμογή εξαρτάται από εσάς: Μπορείτε να πείτε τις προτάσεις δυνατά πολλές φορές στη σειρά ή μπορείτε να τις μουρμουρίσετε κάτω από την ανάσα σας. Απλά δοκιμάστε αυτό που σας αρέσει καλύτερα.

Αυτά είναι 5 από τα πιο δημοφιλή μάντρα για περισσότερη αυτοπεποίθηση:

  1. είμαι αρκετά καλός
  2. αγαπώ τον εαυτό μου όπως είμαι
  3. Μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα από όσα φαντάζομαι.
  4. μπορώ να το κάνω
  5. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και τη ζωή.

Σπουδαίος: Για μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, τα μάντρα πρέπει να απαγγέλλονται τακτικά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για τον εγκέφαλο να εσωτερικεύσει τις νέες σκέψεις και να τις αγκυροβολήσει γερά στο υποσυνείδητο. Στο Διαδίκτυο θα βρείτε πολλά βιβλία και οδηγούς σχετικά με το θέμα, για παράδειγμα Θετική Σκέψη – Απελευθερώστε τα εσωτερικά μπλοκαρίσματα και μάθετε να επαναπρογραμματίζετε τη νοοτροπία σας από τον William Kaiser, περίπου. 15 ευρώ.

3. Ασκηθείτε τακτικά

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο καλός για το σώμα μας – η ψυχή ωφελεί εξίσου. Βρείτε ένα άθλημα που σας αρέσει πραγματικά. Γιατί: Ο αθλητισμός θα έπρεπε ιδανικά να γίνει συνήθεια και ενσωματωθεί στην καθημερινή ρουτίνα γίνομαι. Για παράδειγμα, αν δεν αντέχετε το τζόκινγκ μέχρι θανάτου, δεν πρέπει καν να ξεκινήσετε με αυτό – αλλά να αναζητήσετε εναλλακτικές.

Υπόδειξη: Πάνω από όλα ασκήσεις γιόγκα είναι κατάλληλα για την ενίσχυση της εσωτερικής ισορροπίας και κατά συνέπεια της αυτοπεποίθησης. Επίσης συναρπαστικό: Διαβάστε εδώ τι συμβαίνει όταν κάνετε γιόγκα καθημερινά >>

4. Κάντε ασκήσεις αναπνοής συνειδητά

“Πάρε μια βαθιά ανάσα” – ασκήσεις συνειδητής αναπνοής μπορεί να κάνει θαύματα. Και εξασφαλίστε άμεση χαλάρωση και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Όποιος αναπνέει «σωστά» και συνειδητά αντιλαμβάνεται την αναπνοή του, πετυχαίνει σταθερότητα και συνήθως αντιδρά πιο ήρεμα σε αγχωτικές ή άβολες καταστάσεις.

Για παράδειγμα, λειτουργεί ως εξής:

Είσαι τεταμένη και σε αγχωτική κατάσταση; Συνειδητά πάρτε μια βαθιά ανάσα. Αφιερώστε περίπου 3 δευτερόλεπτα για να το κάνετε αυτό. Στη συνέχεια, εκπνεύστε – αργά και συνειδητά. Επαναλάβετε αυτήν την άσκηση αναπνοής αρκετές φορές την ημέρα, όπως χρειάζεται. Θα παρατηρήσετε: Λειτουργεί.

Δείτε επίσης το βίντεο: Οι καλύτερες συμβουλές για περισσότερη αυτοπεποίθηση