Όλοι χρησιμοποιούμε αυτά τα 3 προϊόντα ομορφιάς λάθος

By | May 9, 2023

Όλοι χρησιμοποιούμε αυτά τα 3 προϊόντα ομορφιάς λάθος

1. Βερνίκι νυχιών

Δεν έχει σημασία αν είναι γυμνό βερνίκι νυχιών για καθημερινή χρήση ή ένα φλογερό κόκκινο χρώμα για μια βραδινή έξοδο – πολλές γυναίκες φορούν βερνίκι νυχιών σε τακτική βάση. Είτε νέος είτε μεγάλος. Και δεν μπορείς να κάνεις πολλά με τη χρήση του, γιατί είναι πολύ εύκολο. Απλώς ανακινήστε το μπουκάλι και στη συνέχεια εφαρμόστε το βερνίκι. Αλλά εδώ είναι που έχει ήδη γίνει το κρίσιμο λάθος: Οι περισσότεροι άνθρωποι ανακινούν το μπουκάλι με το βερνίκι νυχιών πριν από τη χρήση. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε να το κάνετε αυτό, καθώς σχηματίζονται μικρές φυσαλίδες όταν τις κουνάτε, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν ανομοιομορφία κατά το βάψιμο. Αντίθετα, μπορείτε να γυρίσετε το βερνίκι νυχιών ανάποδα για λίγα λεπτά πριν απλώσετε το βερνίκι.

Επίσης συναρπαστικό: Αυτό το φυσικό βερνίκι νυχιών των 2 ευρώ από το φαρμακείο διαρκεί για πάντα >>

2. Σφουγγάρι ομορφιάς

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι επαγγελματίες ομορφιάς συμβουλεύουν να μην κάνετε μακιγιάζ με τα δάχτυλά σας: το αποτέλεσμα γίνεται γρήγορα κηλιδωμένο και τα δάχτυλα μερικές φορές προκαλούν ακάθαρτες μεταβάσεις. Πολύ καλύτερα που υπάρχουν σφουγγάρια ομορφιάς που ταιριάζουν υπέροχα για ομοιόμορφη κατανομή υγρού ή κρεμώδους μακιγιάζ – με την προϋπόθεση ότι τα χρησιμοποιούμε σωστά. Ένα συνηθισμένο λάθος: να χρησιμοποιείτε το σφουγγάρι ομορφιάς όταν είναι στεγνό, πράγμα που σημαίνει ότι τα προϊόντα απλώνονται και δουλεύουν πιο δύσκολα. Επομένως, να βρέχετε πάντα το σφουγγάρι ομορφιάς με νερό πριν από τη χρήση, ώστε να ανοίξουν οι πόροι του και να γίνει πιο μαλακό.

3. Άρωμα

Είτε ξυλώδη, είτε λουλουδάτο είτε ανατολίτικο: υπάρχει μια πληθώρα διαφορετικών αρωμάτων, με κάτι για κάθε γούστο. Και το σωστό άρωμα όχι μόνο υπογραμμίζει τον χαρακτήρα μας, αλλά κολλάει και στο μυαλό των άλλων. Οι περισσότεροι, ωστόσο, ψεκάζουν το αγαπημένο τους άρωμα στο προσβεβλημένο μέρος του σώματός τους και μετά το τρίβουν μέσα – κάνοντας ένα κρίσιμο λάθος. Γιατί: Το τρίψιμο καταστρέφει τα μόρια της μυρωδιάς και το άρωμα χάνει την ένταση. Είναι καλύτερο να φοράτε το άρωμά σας σε σημεία του σώματος κοντά στον σφυγμό, όπως το στραβό του χεριού σας, τους καρπούς ή το πίσω μέρος των γονάτων σας, και αποφύγετε να το τρίψετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *