Όλοι οι πάσχοντες από ρευματισμούς πρέπει να γνωρίζουν αυτό το αρχαίο φάρμακο

By | April 24, 2023

ο Θεραπευτική δύναμη της τύρφης και της τύρφης έχει μελετηθεί επιστημονικά πολλές φορές. Οι ερευνητές συμφωνούν τώρα ότι ειδικά αυτά που περιέχονται στην τύρφη χουμικό οξύ συμβάλλει στο θεραπευτικό αποτέλεσμα των αγκυροβολίων και των λασπόλουτρων. Το ενδοκρινικό σύστημα διεγείρεται από τα πακέτα λάσπης, τα οποία θερμαίνονται περίπου στους 40 βαθμούς Κελσίου και εφαρμόζονται σε μεγάλες περιοχές των προσβεβλημένων αρθρώσεων ή του δέρματος, και το χουμικό οξύ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να απελευθερωθούν αγγελιοφόροι ουσίες που βοηθούν στην ανακούφιση των φλεγμονωδών αντιδράσεων.

Πώς να εφαρμόσετε τα πακέτα λάσπης μόνοι σας

Το Moor μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί θαυμάσια στο σπίτι για να ανακουφίσει τα συμπτώματα της αρθροπάθειας και των ρευματισμών στα χέρια. Μπορείτε να αγοράσετε συσκευασίες λάσπης και έτοιμη θεραπευτική λάσπη στο διαδίκτυο ή στα φαρμακεία. Η θεραπευτική γη διατίθεται σε μεγάλους κάδους.

Επίσης συναρπαστικό: Πρέπει να γνωρίζετε αυτές τις σπιτικές θεραπείες για την αρθρίτιδα > >

Πάρτε περίπου 500 γραμμάρια τύρφης. Βάλτε το σε μια σφιχτή σακούλα και θερμαίνετε σε υδατόλουτρο στους περίπου 40 βαθμούς Κελσίου. Τώρα χρησιμοποιήστε μια λιπαρή κρέμα ή βαζελίνη για να καλύψετε τα χέρια σας με μια προστατευτική λιπαρή μεμβράνη. Τώρα βάλτε τα λαδωμένα χέρια σας στη συσκευασία και ζυμώστε τη γη όσο είναι ακόμα ευχάριστα ζεστή.

Αυτά τα θρεπτικά συστατικά που προάγουν την υγεία βρίσκονται στον έρμαιο

Σε θερμαινόμενα λουτρά ή λουτρά αγκυροβολίας, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ρευματισμών, αρθρώσεων ή δερματικών παθήσεων, πολλά θρεπτικά συστατικά από τη θεραπευτική γη έχουν επίδραση στο δέρμα και τους ιστούς. Τα κύρια θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται στο τυρφώδες έδαφος είναι:

  • πυρίτιο: Έχει διεγερτική δράση στην κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να βελτιώσει την επιδερμίδα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Ωστόσο, οι εμπειρικές τιμές από θεραπείες με πυρίτιο πλούσιο σε πυρίτιο δείχνουν ότι φαίνεται να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.
  • σίδερο: Υποστηρίζει τον φυσιολογικό σχηματισμό αίματος και είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα.
  • ασβέστιο: Χρησιμοποιείται για την κανονική δόμηση υγιών οστών. Ως εκ τούτου, το πλούσιο σε ασβέστιο τυρφικό έδαφος έχει ιδιαίτερη σημασία για όσους πάσχουν από οστεοπόρωση.
  • μαγνήσιο: Μπορεί να έχει αντισπασμωδική και χαλαρωτική δράση. Το ορυκτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους μυς μας και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από την ένταση και τις κράμπες.