Όλοι με λεπτές χαίτες λατρεύουν ΑΥΤΗ την τάση στα χτενίσματα

By | May 26, 2023

Είναι τόσο εύκολο να διαμορφώσεις την τάση Barely Hair

Για μια μινιμαλιστική εμφάνιση, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μετά το ντους. Έτσι γίνεται η φυσική δομή των μαλλιών σας και η χαίτη σας πέφτει φυσικά. Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων styling. Αν σας αρέσει η 100 τοις εκατό φυσικότητα, μπορείτε ακόμη και να παραλείψετε το βούρτσισμα των μαλλιών σας. Το πόσο φυσικό θα γίνει τελικά το βλέμμα εξαρτάται φυσικά από εσάς.

Αγαπήστε τα φυσικά σας μαλλιά

Το Barely There Hair κατακτά όλες τις πασαρέλες αυτή τη στιγμή. Αγαπάμε αυτή την τάση γιατί γιορτάζει τη φυσικότητα και βοηθά στην αύξηση της αγάπης και της αποδοχής του εαυτού. Εξάλλου, υπάρχουν ήδη αρκετά μη ρεαλιστικά ιδανικά ομορφιάς, για παράδειγμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα περιοδικά ή τις διαφημίσεις.

Θέλετε περισσότερο όγκο;

Εάν θέλετε λίγο όγκο στη χαίτη σας παρά τα λεπτά μαλλιά, μπορείτε να ακολουθήσετε μερικά απλά κόλπα: Μια πλάγια χωρίστρα, για παράδειγμα, δημιουργεί μια επιπλέον μερίδα πληρότητας στα μαλλιά σας σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Και μια συγκεκριμένη τεχνική μαδήματος μπορεί επίσης να κάνει το χτένισμά σας να φαίνεται πιο ογκώδες σε ελάχιστο χρόνο. Φυσικά, υπάρχει και μια ολόκληρη σειρά προϊόντων, ορών και θεραπειών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για λεπτά και λεπτά μαλλιά. Λάβετε συμβουλές από το φαρμακείο ή τον κομμωτή σας.

Μαλακτικά, πυκνωτικά μαλλιών, σαμπουάν: η γκάμα προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά και πιο ογκώδη είναι τεράστια. Επιλέξαμε τα αγαπημένα μας για εσάς:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *