Χαλάρωση: 13 σπιτικά άλατα μπάνιου

By | May 15, 2023

άλατα μπάνιου όχι μόνο έχουν ως αποτέλεσμα την αποτοξίνωση του σώματος, δίνουν και την αίσθηση μιας πολυτελούς θεραπείας σπα. Είτε πορτοκάλι, τριαντάφυλλο ή άλατα μπάνιου με βότανα – δεν υπάρχουν όρια στις παραλλαγές. Και το καλό είναι ότι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας τα άλατα μπάνιου. Αποθηκευμένα σε δροσερό και ξηρό μέρος, τα σπιτικά άλατα μπάνιου σας θα διαρκέσουν για αρκετά χρόνια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το σωστό θαλασσινό αλάτι και μια μικρή επιλογή αιθέρια έλαια.

Έχουμε 13 απλά να το συνδυάσουμε Συνταγές για σπιτικά άλατα μπάνιου συντάχθηκε. Κάντε κύλιση!

Επίσης ενδιαφέρον: Bathe fit!

Γι’ αυτό θα πρέπει να φτιάξετε τα δικά σας άλατα μπάνιου

Τα σπιτικά άλατα μπάνιου έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την ποικιλία που αγοράζεται στο κατάστημα. Όταν αγοράζετε άλατα μπάνιου από το φαρμακείο, δεν γνωρίζετε ακριβώς ποια συστατικά περιέχουν. Για παράδειγμα, φοινικέλαιο αβέβαιης προέλευσης ή αμφίβολα αρώματα και βαφές μπορεί να βρεθεί στα άλατα μπάνιου. Αν φτιάχνετε μόνοι σας άλατα μπάνιου, αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά και ταυτόχρονα αποφεύγετε τη σπατάλη. Παρεμπιπτόντως, το να φτιάξετε μόνοι σας άλατα μπάνιου είναι πολύ εύκολο.
Μπορείτε επίσης να δώσετε τα άλατα μπάνιου σε ένα ποτήρι.

Πόσο καιρό διατηρείται το αλάτι μπάνιου;

Το αλάτι μπάνιου έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου τρία χρόνια, ανάλογα με την αποθήκευση. Αποθηκεύστε τα άλατα μπάνιου σας σε δροσερό, σκοτεινό και ξηρό μέρος. Δεδομένου ότι το κλίμα στο μπάνιο είναι ζεστό και υγρό, είναι προτιμότερο να αποθηκεύετε το αλάτι σας κάπου αλλού, για παράδειγμα στην κρεβατοκάμαρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *