Τοποθετήστε ξανά γρήγορα με άλατα Schuessler

By | April 23, 2023

Πότε να πάρετε ποια άλατα Schuessler;

Υπάρχουν διαφορετικά άλατα Schuessler που υποτίθεται ότι έχουν διαφορετικά αποτελέσματα. Οι λειτουργικές ενώσεις διατίθενται σε μικρά δισκία. Τα συμπληρώματα διατροφής χορηγούνται σε ομοιοπαθητική βάση. Τα άλατα Schüßler είναι πολύ δημοφιλή στη Γερμανία.

Στο κάθαρση σχετικά με το άλας Schuessler Νο. 6, το potassium sulfuricum θα πρέπει να συμβάλει. Το θειικό κάλιο βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα που περιέχουν σίδηρο στο σώμα και στο ανθρώπινο πάγκρεας. Το αλάτι Schuessler αρ. 8 χλωριούχο νάτριο (χλωριούχο νάτριο) είναι στον Schuessler Ισορροπία υγρών και θερμότητας ρυθμίζουν στο σώμα ενός ατόμου. Το χλωρικό νάτριο βρίσκεται σε όλα τα υγρά του σώματος και σε κάθε ιστό.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς επιστημονικές αποδείξεις για την επίδραση των εναλλακτικών φαρμακευτικών αλάτων.

Σημείωση αίτησης: Είναι καλύτερο να παίρνετε τα άλατα Schuessler ένα τέταρτο της ώρας πριν ή μετά το γεύμα. Θα πρέπει να αφήσετε τα δισκία να διαλυθούν απευθείας στο στόμα σας.

Συμβουλή ανάγνωσης: Συμβουλές περιποίησης δέρματος για το φθινόπωρο >>

Θεραπεία αποκατάστασης μετά από ασθένεια με αυτό το τρίο

Εδώ είναι οι οδηγίες μας για μια γρήγορη θεραπεία μετά από ένα κρυολόγημα ή μια μόλυνση με τα άλατα σύμφωνα με τη φιλοσοφία Schuessler.

Νο. 5 Φωσφορικό κάλιο D6

Το ορυκτό αλάτι είναι ένα τρομερό pick-me-up. Το φωσφορικό κάλιο είναι ένα θρεπτικό συστατικό για τα νεύρα και δημιουργεί αξιόπιστα αποθέματα δύναμης. Τα άλατα παρέχουν γρήγορα στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή νέα ενέργεια, ο οργανισμός τονώνεται και ο ψυχισμός αισθάνεται θετικές παρορμήσεις. Χάρη στο φωσφορικό κάλιο, οι καταστάσεις εξάντλησης ξεπερνιούνται πιο γρήγορα, η πτώση της απόδοσης ξεχνιέται σε ελάχιστο χρόνο – σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Τα νεύρα που χτυπάνε δεν έχουν πια ευκαιρία.

Η σωστή εφαρμογή: Το πρωί, διαλύστε 3 ταμπλέτες από τα άλατα σε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Πιείτε σε μικρές γουλιές – κρατήστε κάθε γουλιά στο στόμα σας για λίγο. Εναλλακτικά: Αφήστε τα άλατα Schuessler να λιώσουν σιγά σιγά στο στόμα σας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι: Το κάλιο φωσφορικό D6 είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που έχουν εξαντληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και εργάζονται συνεχώς πέρα ​​από τα όριά τους.