Τα πάντα για την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα

By | April 27, 2023

Το Tigerbalm έχει πολύ μεγάλη παράδοση και είναι σύμφωνα με τον κατασκευαστή από τα τέλη του 19ου αιώνα στην αγορά. Εκείνη την εποχή, ο Κινέζος αυτοκράτορας ανέθεσε σε όλους τους θεραπευτές να βρουν μια θεραπεία για τον μυϊκό πόνο του. Αυτό βρέθηκε τελικά από τον μελετητή φυτών Aw Chu Kin από τη Βιρμανία – και έτσι εμπλούτισε την προηγούμενη κινεζική ιατρική. Η γέννηση του Tigerbalm!

Η βασική του συνταγή για το Tigerbalm δεν έχει αλλάξει όλο αυτό το διάστημα. Τόσο το κόκκινο όσο και το λευκό βάλσαμο τίγρης βασίζονται στα συστατικά Cajeput, γαρύφαλλο, καμφορά, μενθόλη, μέντα και αιθέριο έλαιο. Το κινέζικο έλαιο κανέλας προστίθεται επίσης στο κόκκινο βάλσαμο τίγρης, το οποίο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Ενώ το κόκκινο βάλσαμο τίγρης έχει μια θερμαντική επίδραση, το λευκό βάλσαμο έχει μια δροσιστική επίδραση.

Συμβουλή για αγορές: Μπορείτε να βρείτε κόκκινο βάλσαμο τίγρης εδώ, βάλσαμο λευκής τίγρης εδώ.

Το Tiger Balm βοηθά σε αυτά τα παράπονα

Πονοκέφαλο

Εάν υποφέρετε από πονοκέφαλο, μπορείτε απλά να βάλετε λίγο λευκό βάλσαμο στους κροτάφους σας και να κάνετε απαλό μασάζ. Το δροσιστικό αποτέλεσμα υπόσχεται γρήγορη ανακούφιση.

Ενα κρύο

Το Tiger Balm κάνει θαύματα και όταν κρυώνετε. Ο λόγος για αυτό είναι τα συστατικά έλαιο μέντας και cajeput, τα οποία λέγεται ότι έχουν αποχρεμπτική δράση. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τρίψετε λίγο λευκό βάλσαμο τίγρης κάτω από τη μύτη σας. Μπορείτε επίσης να τρίψετε λίγο βάλσαμο στο στήθος σας πριν πάτε για ύπνο.

ένταση

Αυτό έχει ωραία αίσθηση! Σε περίπτωση επώδυνης έντασης, το κόκκινο βάλσαμο τίγρης, το οποίο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, μπορεί να προσφέρει γρήγορα ανακούφιση. Για ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα, απλώς τρίψτε το θερμαντικό βάλσαμο στις πληγείσες περιοχές.

τσιμπήματα εντόμων

Τα τσιμπήματα που προκαλούν φαγούρα μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικά! Χάρη στη λειτουργία ψύξης του βάλσαμου τίγρης, ωστόσο, αποτελούν γρήγορα παρελθόν.

πόνος στο στομάχι

Είτε πόνος στο στομάχι είτε κατά την περίοδο – ο κοιλιακός πόνος μπορεί να έχει πολλές αιτίες. Ωστόσο, όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: μπορούν να ανακουφιστούν με την εφαρμογή βάλσαμου κόκκινης τίγρης στην πληγείσα περιοχή. Εάν υποφέρετε επίσης από ναυτία, ακόμα και μόνο να μυρίσετε βάλσαμο τίγρης μπορεί να σας βοηθήσει!

Τι πρέπει να προσέξετε όταν χρησιμοποιείτε το Tigerbalm

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε το Tigerbalm. Εάν υποφέρετε από συμπτώματα όπως το άσθμα και άλλες παθήσεις του αναπνευστικού, είναι καλύτερα να αποφύγετε το βάλσαμο τίγρης. Το φάρμακο δεν πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού ή σε μωρά και μικρά παιδιά. Εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες, η εφαρμογή θα πρέπει φυσικά να διακοπεί. Να είστε πάντα προσεκτικοί όταν το χρησιμοποιείτε και να μην εφαρμόζετε ποτέ το Tigerbalm στα μάτια, σε μολυσματικές ή ανοιχτές πληγές.