Σύμφωνα με τους ειδικούς, όποιος στολίζει πριν την 1η Δεκεμβρίου είναι…

By | May 14, 2023

Συνήθως παίρνουμε τον χρόνο μας με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο καλό όσο πιστεύαμε ότι θα ήταν.

Ποιος στολίζεται νωρίς…

Αν ο Αμερικανός ψυχοθεραπευτής και life coach Steve McKeow έχει τον τρόπο του, θα πρέπει να αρχίσουμε να στολίζουμε τα σπίτια μας με χριστουγεννιάτικα στολίδια, να παίζουμε χριστουγεννιάτικη μουσική και να ψήνουμε μπισκότα ήδη από τον Νοέμβριο. Συγγνώμη τι? Αλλά είναι ακόμα για αυτό όλο τον Δεκέμβριο! Ναι, μπορεί να είναι αλήθεια. Σύμφωνα με τον Steve McKeow, οι άνθρωποι που ξεκινούν τη διακόσμηση νωρίς δεν ξεκινούν απλώς νωρίτερα από τους άλλους. Είναι επίσης σημαντικά πιο χαρούμενοι!

Διαβάστε επίσης: 3 συμβουλές για το πώς να μάθετε να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας >>

Η εξήγησή του: Σε στρεσογόνες και αγχωτικές στιγμές όπως αυτές, στους ανθρώπους αρέσει να σκέφτονται πράγματα που τους κάνουν ευτυχισμένους. Και δεδομένου ότι τα Χριστούγεννα είναι γνωστό ότι είναι στενά συνδεδεμένα με την παιδική μας ηλικία, εδώ βρίσκεται η μυστική συνταγή για καλή διάθεση κρυφό – έτσι ο McKeown σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό περιοδικό Uniland. Είναι αλήθεια; Ποιός ξέρει. Είναι δύσκολο να έχεις κακή διάθεση όταν σκέφτεσαι υπέροχα χριστουγεννιάτικα μπισκότα για κάθε γούστο και υπέροχα χαλαρωτικά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *