Πότε να τρώτε αυγά για να χάσετε βάρος

By | April 23, 2023

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να τρώτε αυγά για να χάσετε βάρος

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια δίαιτα πλούσια σε πρωτεΐνες. Γιατί: Το θρεπτικό συστατικό είναι αφενός συστατικό των μυών μας και επομένως απαραίτητο για την οικοδόμηση των μυών και αφετέρου οι πρωτεΐνες ενισχύουν την καύση του λίπους μας. Τα αυγά είναι μια από τις υψηλής ποιότητας πηγές πρωτεΐνης και ως εκ τούτου είναι ιδανικά για κατανάλωση. Όχι όμως απαραίτητα για πρωινό, καθώς το τρώνε οι περισσότεροι – όπως έχει διαπιστώσει τώρα μια μελέτη.

Μια αμερικανική μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση αυγών πριν τον ύπνο μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Μεταξύ άλλων, η ζωική πρωτεΐνη μπορεί να προάγει τον ύπνο μας γιατί είναι πιο χωνευτική από ότι τα φυτικά και επίσης διατηρεί σταθερά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η καλή ποιότητα ύπνου αποτρέπει τη λαχτάρα για φαγητό και την αυξημένη όρεξη. Επιπλέον, η πρωτεΐνη διεγείρει την καύση λίπους επειδή το σώμα μας πρέπει να ξοδέψει περισσότερη ενέργεια για να διασπάσει το θρεπτικό συστατικό. Εάν τρώτε αυγά το βράδυ, η καύση του λίπους σας θα τονωθεί σωστά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Για παράδειγμα, απολαύστε μια ομελέτα ή ένα βραστό αυγό το βράδυ. Κάποια έμπνευση; Μπορείτε επίσης να βρείτε νόστιμες συνταγές εδώ. Για παράδειγμα