Πόσο καιρό πρέπει να δράσουν οι οροί;

By | May 16, 2023

Οι οροί είναι ένα από τα κατ’ εξοχήν όπλα ομορφιάς και εξασφαλίζουν λαμπερή λεία επιδερμίδα. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα περιποίησης δέρματος, οι οροί έχουν υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά όπως ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ ή βιταμίνη C. Με αυτόν τον τρόπο, τα δερματικά προβλήματα όπως η ερυθρότητα, η ξηρότητα ή τα σπυράκια μπορούν να ανακουφιστούν. Ο χειρισμός είναι εύκολος: οι οροί μπορούν να εφαρμοστούν σε καθαρό δέρμα προσώπου τόσο το πρωί όσο και το βράδυ πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα σας.

Αλλά όπως συμβαίνει συχνά, οι λεπτομέρειες έχουν σημασία. Θα σας εξηγήσουμε τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις εφαρμογής σχετικά με τους ορούς:

Αφήστε τον ορό να δράσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα

Προγραμματίστε αρκετό χρόνο για την περιποίηση της επιδερμίδας σας το πρωί και το βράδυ. Για να έχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα οι οροί χρειάζονται αρκετό χρόνο για να απορροφηθούν από το δέρμα. Εφαρμόστε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις και μασάζ. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι το δέρμα σας εφοδιάζεται καλύτερα με αίμα και τα προϊόντα μπορούν να απορροφηθούν καλά. Οι οροί ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά. Η ρετινόλη, από την άλλη πλευρά, χρειάζεται χρόνο αναμονής από 10 έως 20 λεπτά.

Βίντεο: Χλωμή επιδερμίδα; Θα πρέπει να αποφύγετε αυτά τα λάθη για να μην φαίνεστε χλωμοί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *