Ο Rügenwalder Mühle ανακαλεί ΑΥΤΟ το vegan υποκατάστατο προϊόν

By | April 22, 2023

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν μια vegan δίαιτα – αυτό είναι τώρα περίπου το 3,2 τοις εκατό του πληθυσμού σε αυτή τη χώρα. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, ότι η επιλογή των vegan υποκατάστατων προϊόντων αυξάνεται επίσης. Δεν έχει σημασία αν είναι βίγκαν σολομός, βίγκαν τόνος ή βίγκαν σαλάμι – για κάθε ζωικό προϊόν υπάρχει πλέον ένα αντίστοιχο φυτικό. Και τα διάφορα vegan φαγητά έχουν επίσης απίστευτη γεύση. Αλλά τώρα υπάρχει μια προειδοποίηση για ένα βίγκαν υποκατάστατο προϊόν.

Προσοχή: Η Rügenwalder Mühle ανακαλεί ΑΥΤΟ το vegan υποκατάστατο προϊόν

Ο κατασκευαστής Rügenwalder Mühle αποκαλεί το Vegan Ham Spicker Salad Classic, 150 γρ και το Vegan Ham Spicker Martuce Herbs, 150 γρ με τις ακόλουθες ημερομηνίες λήξης:

  • 01/05/23
  • 01/06/23
  • 1/7/23

Ο λόγος για την ανάκληση των παρτίδων είναι μικρά, μαύρα σκληρά πλαστικά σωματίδια που μπορούν να βρεθούν στα προϊόντα σε μεμονωμένες περιπτώσεις και όπου δεν μπορεί να αποκλειστεί κίνδυνος για την υγεία από την κατανάλωση. Τα επηρεαζόμενα προϊόντα πωλήθηκαν αποκλειστικά στις Rewe, Edeka, Kaufland, Bünting και Tegut στις ομοσπονδιακές πολιτείες Βάδη-Βυρτεμβέργη, Βαυαρία, Βερολίνο, Βραδεμβούργο, Βρέμη, Αμβούργο, Έσση, Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία, Κάτω Σαξονία, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Ρήνος -Παλατινάτο, Σάαρλαντ και Σαξονία, Σαξονία-Άνχαλτ, Σλέσβιχ-Χολστάιν και Θουριγγία.