Οι 5 καλύτερες θεραπείες με άλατα Schuessler

By | April 22, 2023

Ανοσοθεραπεία με άλατα #3 + #6 + #7

Ο συνδυασμός των αλάτων Schuessler βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην πρόληψη πιθανών ασθενειών Νο. 3 (Ferrum phosphoricum D12), Νο. 7 (Magnesium phosphoricum D6) και Νο. 6 (Potassium sulfuricum D6).

ο Αλάτι #3 υποστηρίζει το σχηματισμό αμυντικών κυττάρων, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Βοηθά επίσης σε οξείες καταγγελίες. Εάν ληφθεί αμέσως μόλις εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια, το ανοσοποιητικό σύστημα του ίδιου του οργανισμού αυξάνεται και η φλεγμονή αναστέλλεται.

ο Αλάτι #6 χρησιμοποιείται για αποτοξίνωση. Το σώμα καθαρίζεται, οι διαδικασίες αποβολής δρομολογούνται. Διεγείρει επίσης τον μεταβολισμό.

ο Αλάτι #7 έχει χαλαρωτικό και ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Κοιμάστε αρκετά τη νύχτα, ώστε το σώμα να είναι σε θέση να καταπολεμήσει τα παθογόνα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εφαρμογή

Με αυτή τη θεραπεία θα πρέπει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ως εξής: Πάρτε 2 ταμπλέτες Νο. 3 το πρωί, Νο. 6 το μεσημέρι και Νο. 7 το βράδυ για τέσσερις εβδομάδες. Εάν είναι απαραίτητο, το Ανοσολογική θεραπεία με άλατα Schuessler μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί για μερικούς μήνες, αν και ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας θα πρέπει να γίνει μετά από τέσσερις εβδομάδες. Το Νο. 3 διατίθεται και ως αλοιφή και όταν τρίβεται στο στέρνο διεγείρει τον θύμο αδένα, που αποτελεί μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος.