Οι καλύτεροι συνδυασμοί φαρμακευτικών φυτών για το καλοκαίρι – μιλά η Δρ Judith Bildau

By | April 25, 2023

Το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι μας χαροποιεί με πολλές όμορφες ώρες ηλιοφάνειας σε εξωτερικούς χώρους – αλλά έχει και τα αρνητικά του. Οι υγρές νύχτες εμποδίζουν τον ξεκούραστο ύπνο, παθαίνουμε κρίσεις ημικρανίας από τη ζέστη και μετά τη δυσάρεστη απόδειξη για το νόστιμο μπάρμπεκιου με την οικογένεια και τους φίλους – μια ενοχλητική καούρα το επόμενο πρωί. Τα καλά νέα: υπάρχει ένα βότανο για σχεδόν κάθε καλοκαιρινή πάθηση. Σε αυτό το επεισόδιο “VITAL: The Health Expert Talk” Η επιμελήτρια ιατρικής Vital Charlotte Karlinder και η Dr. Judith Bildau σχετικά με τους καλύτερους συνδυασμούς φαρμακευτικών φυτών για τους ζεστούς μήνες με τη μορφή φυσικοπαθητικών σπαγυρικών – ένα μείγμα φυτοθεραπείας, ομοιοπαθητικής, λουλουδιών Bach και Schuessler άλατα.

Περισσότερα για τον Dr Μάθετε περισσότερα για την Judith Bildau εδώ:

Ακούστε κατευθείαν:

Αυτό το επεισόδιο παρουσιάζεται από την ZIMPLY NATURAL, τον πρώτο διαμορφωτή εξατομικευμένης και εξατομικευμένης φυσικοπαθητικής ιατρικής.

Με το ZIMPLY NATURAL μπορείτε να συνθέσετε το ατομικό σας μείγμα φαρμακευτικών φυτών από περισσότερα από 100 φαρμακευτικά φυτά και να το παραλάβετε άνετα από το συνεργαζόμενο φαρμακείο μας και να το παραδώσετε στο σπίτι σας. Το ZIMPLY NATURAL χρησιμοποιεί τη σπαγυρική διαδικασία παρασκευής και συνδυάζει το φάσμα των επιδράσεων της βοτανοθεραπείας, των λουλουδιών Bach και των αλάτων Schuessler στα αποστάματά του. Είτε πρόκειται για πονοκέφαλο, στρες, εμμηνόπαυση ή προβλήματα ύπνου – αξίζετε περισσότερα από τα τυπικά σκευάσματα και τα χημικά κλαμπ.

Εμπιστευτείτε την πάνω από 20 χρόνια εμπειρία μας και, με τα μείγματά μας, τοποθετήστε εσάς και τις αιτίες των συμπτωμάτων σας στο επίκεντρο της εξατομικευμένης θεραπείας σας.

Γιατί… Φυσικά και είμαι καλά! ΑΠΛΑ ΦΥΣΙΚΟ

Περισσότερα για το Zimply Natural εδώ:

#zimplynatural
#φυσικά είμαι καλά
#ατομικότητα
#επίγνωση
#σε εσένα