Μην χρησιμοποιείτε ποτέ αυτό το πρόσθετο μπάνιου

By | May 9, 2023

Ένα καταπραϋντικό αφρόλουτρο μπορεί να ανακουφίσει την ένταση των μυών και να προσφέρει ψυχική χαλάρωση. Ένα μπάνιο ανοίγει επίσης τους πόρους μας και διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων. Το σώμα και το μυαλό μας ωφελούνται σε όλη τη γραμμή. Γίνεται ακόμα πιο ωραίο με μια αφρώδη, αφρώδη ή αρωματική προσθήκη.

>> Αυτά τα μεταλλικά νερά είναι «πολύ καλά» σύμφωνα με το Öko-Test

Αλλά πρόσεχε: Είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε πρόσθετο μπάνιου. Τώρα θα εξηγήσουμε ποιο προϊόν είναι και γιατί θα πρέπει να κρατάτε τα χέρια σας μακριά από αυτό!

Öko-Test 2022: Αυτό το πρόσθετο μπάνιου είναι “ανεπαρκές”

Με τη συνολική βαθμολογία «μη ικανοποιητική» είναι πιθανό Αρωματικό λουτρό κρέμας Tesori d’Oriente Ayurveda από το Öko-Test. Το περιοδικό καταναλωτών επικρίνει κυρίως το άρωμα που περιέχεται στο λουτρό κρέμας, το βουτυλοφαινυλομεθυλοπροπιονικό, γνωστό και με την εμπορική ονομασία Lilial.

>> Μην χρησιμοποιείτε ποτέ αυτές τις κρέμες προσώπου

Η Öko-Test κατατάσσει αυτό το συνθετικά παραγόμενο άρωμα ως προβληματικό εδώ και χρόνια. Γιατί; Σε πειράματα σε ζώα, το άρωμα έχει αποδειχθεί επιβλαβές για την αναπαραγωγή.

Μια τεχνητά παραγόμενη ένωση μόσχου, η οποία βρίσκεται επίσης στο λουτρό κρέμας, συμβάλλει επίσης στο κακό αποτέλεσμα της δοκιμής. Το λεγόμενο γαλαξολίδιο συσσωρεύεται στον ανθρώπινο λιπώδη ιστό.

Αυτά τα πρόσθετα μπάνιου είναι νικητές δοκιμών το 2022

Το Öko-Test εξέτασε συνολικά 38 πρόσθετα μπάνιου. Τα καλά νέα? Από την άποψη του περιοδικού καταναλωτή, η πλειοψηφία των προϊόντων είναι εντάξει.

>> Οι αγαπημένες κρέμες ματιών των συντακτών

Ειδικότερα, προτείνεται η αγορά πιστοποιημένων φυσικών καλλυντικών. Επτά προϊόντα από την οικογένεια των φυσικών καλλυντικών μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία τη συνολική βαθμολογία «πολύ καλά». Αυτό περιλαμβάνει:

  • Bademeisterei Bubble Bath Ball Rose & Pergamot
  • Bioturm oil-whey bath arnica
  • Dr Hauschka Moor Lavender Bath
  • Dresdner essence αφρόλουτρο Happy Soul
  • Mara bath λουλούδι τρούφας όνειρο
  • Μαξιλάρι μπάνιου με άρωμα Sensena Αρκετά χαλαρό
  • Λουτρό χαλάρωσης με λεβάντα Weleda

Υπόδειξη: Προσθέστε το πρόσθετο μπάνιου σας στο τρεχούμενο νερό όσο το δυνατόν νωρίτερα. Αυτό το κάνει ιδιαίτερα αφρισμένο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *