Με το προπονητικό μας πλάνο, τα κιλά πέφτουν

By | May 6, 2023

Μπορείτε να χάσετε βάρος με τη γιόγκα;

Η γιόγκα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να χάσετε βάρος και να τονώσετε το σώμα. Ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείτε την άσκηση ως τη μοναδική μέθοδο απώλειας βάρους. Ωστόσο, μια τακτική πρακτική της γιόγκα μπορεί να οδηγήσει σε ένα υγιή απώλεια βάρους συνεισφέρει από αυτήν Ενισχύει το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα και το ροή του αίματος ξεκινάει.

Το ενσυνείδητο άθλημα μπορεί επίσης να είναι δικό σας μεταβολισμός να βελτιώσεις – που με τη σειρά του είναι δικό σου καύση λίπους μπορεί να τονώσει. Η γιόγκα μειώνει επίσης το στρες, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων των ορμονών και στον περιορισμό της όρεξης.

Σπουδαίος: Η ισορροπημένη διατροφή και η τακτική άσκηση είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες για την υγιή απώλεια βάρους.

Τα κιλά πέφτουν με την πρόκληση γιόγκα 30 ημερών

Η πρόκληση της γιόγκα των 30 ημερών είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε η εστίαση να είναι σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος κάθε εβδομάδα. Πάρτε ένα πακέτο γυμναστικής και φορέστε άνετα ρούχα. Δεν χρειάζεστε παπούτσια για τη γιόγκα – είναι ιδανικό αν είστε ξυπόλητοι. Έτσι έχετε το καλύτερο δυνατό κράτημα στο χαλάκι και μπορείτε να τονώσετε καλύτερα τα ενεργειακά σημεία στα πόδια σας.

Εβδομάδα 1: Γιόγκα Εντατική Προπόνηση κοιλιακών | 15 λεπτά

Την πρώτη εβδομάδα ξεκινάμε με 15 λεπτά γιόγκα την ημέρα. Πηγαίνει κατευθείαν στο στομάχι: Η προπόνηση Core & Abs Yoga από τη Mady Morrison τα έχει όλα. Και όχι μόνο ενισχύετε τον πυρήνα σας, αλλά βελτιώνετε και τη στάση σας. Ακόμη και η αυτοεκτίμησή σας μπορεί να ωφεληθεί.