Με αυτούς τους υδατάνθρακες εξαφανίζεται αστραπιαία

By | May 5, 2023

Με αυτούς τους υδατάνθρακες, το κοιλιακό λίπος εξαφανίζεται

Οι καλοί υδατάνθρακες είναι στην πραγματικότητα όσο το δυνατόν περισσότερο λίγα βιομηχανικά επεξεργασμένα προϊόντα ολικής αλέσεως. Αν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε τους υδατάνθρακες, όπως εκείνους που βρίσκονται στη ραφιναρισμένη ζάχαρη ή στα δημητριακά. Τι σημαίνει όμως στην πραγματικότητα «ολικής αλέσεως»; Ολόκληρα δημητριακά σημαίνει και τα τρία Συστατικά του κόκκου (πίτουρο, φύτρο και ενδοσπέρμιο) χρησιμοποιούνται και επομένως περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά του κόκκου. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως μπορεί να είναι ψωμί, ζυμαρικά, πλιγούρι βρώμης, ρύζι και άλλα. περιέχουν φυτικές ίνες που σας κρατούν χορτάτους για μεγάλο χρονικό διάστημα και διασφαλίζουν ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα δεν κυμαίνονται. Τα προϊόντα που περιέχουν ραφιναρισμένη ζάχαρη ή δημητριακά, από την άλλη πλευρά, ωθούν το σάκχαρο στο αίμα, το οποίο στη συνέχεια πέφτει εξίσου γρήγορα και μπορεί να προκαλέσει πόθους.

Αυτό αποδεικνύεται και από μελέτες: ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Tufts στη Βοστώνη διαπίστωσαν ότι α Μετάβαση σε προϊόντα ολικής αλέσεως σε μεσήλικες και ηλικιωμένους Μείωση λίπους στην κοιλιά αιτίες. Οι διαταραχές του μεταβολισμού του λίπους και τα αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα εξασθενούν επίσης μακροπρόθεσμα από την αυξημένη κατανάλωση προϊόντων ολικής αλέσεως, η οποία μειώνει τις καρδιαγγειακές και μεταβολικές παθήσεις.

Συναρπαστικός: Τρόφιμα χωρίς υδατάνθρακες: η λίστα μας για μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες >>

Προσοχή: Εδώ κρύβονται και οι υδατάνθρακες

  • Αλκοόλ: Το καθαρό αλκοόλ δεν περιέχει υδατάνθρακες, αλλά η μπύρα ή το κρασί διαφέρει: Η μπύρα περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, επειδή το άμυλο είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της. Στο κρασί, οι υδατάνθρακες μπορεί να διαφέρουν πολύ. εξαρτώνται από την ποικιλία του σταφυλιού και τη σχετική γλυκύτητα του κρασιού.
  • Οσπρια: Τα μπιζέλια, τα φασόλια και οι φακές έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες αλλά και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους χορτοφάγους και τους vegans. Επιπλέον, οι μικρές συσκευασίες θρεπτικών συστατικών είναι γεμάτες βιταμίνες, δευτερεύουσες φυτικές ουσίες και φυτικές ίνες που συμβάλλουν στην υγιή πέψη.
  • Σάλτσα ντομάτας: Το καλύτερο πράγμα για τα ζυμαρικά είναι η νόστιμη σάλτσα ντομάτας; Στη συνέχεια, μη διστάσετε να το φτιάξετε μόνοι σας, γιατί πολλές έτοιμες σάλτσες ντομάτας περιέχουν πολλή ζάχαρη.

Ενδιαφέρον: Υγιείς υδατάνθρακες: Οι 7 καλύτεροι προμηθευτές υδατανθράκων >>