Με αυτή την προπόνηση δυναμώνετε ταυτόχρονα 400 μύες του σώματός σας

By | April 25, 2023

Τι ακριβώς είναι το jumping fitness;

Γρήγορα, έντονα και κυρίως σε ξεσηκωτικά beats: Μπορείτε να έχετε ένα τέτοιο ή κάτι τέτοιο Μάθημα γυμναστικής με άλματα παρουσιάζω. Κάθε συμμετέχων προπονείται σε ένα τραμπολίνο, το οποίο – σε αντίθεση με αυτό που ξέρουμε από τις παιδικές αναμνήσεις – έχει επίσης ένα λαβή αρπαγής έχει.

Μετά από μια σύντομη φάση προθέρμανσης, τελείωσε: στη δυνατή, ρυθμική μουσική, οι άνθρωποι πηδούν σαν τρελοί – αριστερά, δεξιά, προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Γρήγορα, έντονα άλματα εναλλάσσονται με αργούς λυκίσκους. Μερικές από τις προπονήσεις περιλαμβάνουν επίσης στοιχεία χορού από αερόμπικ ή Zumba. Οι μύες σας συσπώνται και χαλαρώνουν εναλλάξ. Μεγάλο πλεονέκτημα; Η προπόνηση είναι ακραία εύκολο στις αρθρώσειςειδικά για τα γόνατα, τα πόδια και τους συνδέσμους σας.

Φυσικά, μπορείτε να κάνετε την προπόνηση και στους δικούς σας τέσσερις τοίχους. Διαβάστε επίσης: >>Jumping Fitness: Τα 4 πιο δημοφιλή τραμπολίνα για το σπίτι

Ειδοποίηση: Οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν το jumping fitness. Οι λόγοι είναι προφανείς: το άλμα αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού και αποβολής. Προκαλείτε επίσης τραυματισμούς στην πλάτη και κυκλοφορικά προβλήματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Έγκυος; Αυτό το άθλημα είναι πλέον ταμπού! >> Εδώ σας λέμε ποιες αθλητικές ασκήσεις έχουν νόημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: Γυμναστική εγκυμοσύνης: Οι 3 καλύτερες ασκήσεις >>

Σας υποσχόμαστε ότι θα το κάνετε καλός ιδρώτας συσκευές. Ακόμη και έως και 70 τοις εκατό πιο αποτελεσματικό από το τρέξιμο θα πρέπει να είναι η εκπαίδευση στο τραμπολίνο. Μια ιδανική προπόνηση αντοχής, που δυναμώνει τους μύες σας σε όλο το σώμα.

Εκπαιδεύετε αυτές τις μυϊκές ομάδες με το Jumping Fitness

Με το άλμα με τραμπολίνο προκαλείτε διαφορετικές μυϊκές ομάδες στο σώμα σας – και προπονείστε με αυτόν τον τρόπο πάνω από 400 μύες ταυτόχρονα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

  • μύες των ποδιών: Όσοι προπονούνται τακτικά στο τραμπολίνο καταπονούν επιπλέον τους μύες των ποδιών τους, ιδιαίτερα τους τετρακέφαλους μύες στο μπροστινό μέρος του μηρού και του οι μύες της γάμπας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τη γυμναστική.
  • γλουτούς: Όταν πηδάτε από το τραμπολίνο, ενεργοποιείτε επίσης τους μύες των γλουτών σας, κυρίως τους γλουτιαίους μύες.
  • κοιλιακοι μυς: Απαιτούνται δυνατοί κοιλιακοί μύες για να διατηρηθεί η ισορροπία στο τραμπολίνο. Γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να σφίγγετε τους μυς του πυρήνα σας όταν πηδάτε. Αυτό εξασφαλίζει μια εντατική προπόνηση και προκαλεί τον πυρήνα σας σωστά.
  • μύες της πλάτης: Οι μύες της πλάτης σας θα ωφεληθούν επίσης από την προπόνηση, ειδικά οι μύες κατά μήκος της σπονδυλικής σας στήλης που είναι απαραίτητοι για τη διατήρηση μιας όρθιας στάσης.

Παρεμπιπτόντως: Το τραμπολίνο είναι επίσης μια εξαιρετική καρδιαγγειακή άσκηση που βοηθά στην ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος και στη βελτίωση της αντοχής σας.