Με αυτές τις 4 συμβουλές, δεν θα δώσετε ευκαιρία στην αναβλητικότητα!

By | April 19, 2023

Αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα, να το αναβάλεις για αύριο… ή τι έλεγε; Όποιος πάσχει από οξεία αναβλητικότητα έχει τροποποιήσει για τον εαυτό του τη γνωστή ρήση. Έχουμε 4 συμβουλές για το πώς να δείτε ξανά τη γη πολύ γρήγορα.

Αν συνεχίσετε να χάνεστε στο εικονικό σύμπαν και να πηδάτε πέρα ​​δώθε μεταξύ TikTok, Instagram και Whats App, μπορείτε πραγματικά να πέσετε σε μια ώρα διαφορά.

Καλύτερα: Δόση φορές μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί δεν το δοκιμάζεις; για να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι κινητού τηλεφώνου. Μετά από μια ώρα εργασίας, κάντε ένα διάλειμμα 10 λεπτών – και μετά είναι σε λειτουργία.

2. Τροφή εγκεφάλου

Γνωρίζατε ότι ο εγκέφαλός μας έχει μόνο το ένα πενήντα του σωματικού μας βάρους, αλλά χρησιμοποιεί το ένα πέμπτο της ενέργειάς μας. Φυσικά είναι και σε συνεχή λειτουργία. Και για να πάνε καλά τα πράγματα, χρειαζόμαστε πραγματική τροφή για τον εγκέφαλο.

Βεβαιωθείτε ότι πιείτε αρκετά, κατά προτίμηση νερό. Η αφυδάτωση οδηγεί σε πονοκεφάλους, κούραση και… έλλειψη κινήτρων!

Τουλάχιστον δύο λίτρα θα πρέπει να πίνετε και αυτό λειτουργεί καλύτερα εάν έχετε πάντα ένα μεγάλο μπουκάλι στο γραφείο και στην τσέπη σας.

Επίσης ενδιαφέρον: πόσο νερό πρέπει να πίνετε ανά κιλό βάρους

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας καλούς προμηθευτές ενέργειας: Ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, πλιγούρι βρώμης και μπανάνες είναι ιδανικά για να βγείτε από μια επικείμενη πτώση απόδοσης.

Βρέθηκε για εσάς στο βίντεο: Superfood: Το πλιγούρι βρώμης είναι πραγματικά τόσο υγιεινό!