Με αυτά τα καλύμματα θα είσαι στιλάτη!

By | May 26, 2023

Μόνο χειρουργικές μάσκες ή μάσκες FFP2 μπορούν να φορεθούν σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα καταστήματα. Αν και αυτές οι ιατρικές μάσκες παρέχουν σημαντικά καλύτερη προστασία έναντι της μόλυνσης από τον κορωνοϊό, οι ιατρικές μάσκες είναι πολύ λιγότερο κομψές από τις αγαπημένες μας, πολύχρωμες υφασμάτινες μάσκες.

Μοντέρνα καλύμματα για μάσκες FFP2

Ωστόσο, ακόμη και με τις μάσκες μας FFP2, δεν χρειάζεται να κάνουμε χωρίς κομψά σχέδια όπως λεοπάρ στάμπες ή μοτίβα λουλουδιών. Τα δημιουργικά μυαλά έχουν προσαρμοσμένα καλύμματα για τις μάσκες FFP2 που μπορούν εύκολα και εύκολα να τραβήξουν πάνω από τις λευκές μάσκες. Το υπέροχο με αυτό: Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τα καλύμματα και να τα πλύνετε στους 60 βαθμούς – έτσι η βαρετή μάσκα FFP2 σας αποκτά γρήγορα μια μοντέρνα αναβάθμιση! Σας παρουσιάζουμε στο δικό μας γκαλερί εικόνων Ηλεκτρονικά καταστήματα όπου μπορείτε να αγοράσετε τα εξώφυλλα.

Σπουδαίος: Προκειμένου οι μάσκες FFP2 να προστατεύουν από τη μόλυνση με ιούς κορωνοϊού, είναι απαραίτητη μια σφιχτή εφαρμογή. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η μάσκα σας εφαρμόζει άνετα ακόμα και με το κάλυμμα. Το κάλυμμα δεν συμβάλλει στην περαιτέρω προστατευτική λειτουργία των μάσκες FFP2!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *