Λάδι κατά της κυτταρίτιδας: τα καλύτερα προϊόντα

By | May 22, 2023

Αποτελεσματικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας

Ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα βαθουλώματα είναι μασάζ. Ο ιστός διεγείρεται από στοχευμένες λαβές και διέγερση πίεσης και διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος και η λέμφος. Ως αποτέλεσμα, οι τοξίνες μπορούν να αφαιρεθούν καλύτερα και να ενισχυθεί ο συνδετικός ιστός. Πρακτικά βοηθήματα όπως γάντι μασάζ και λάδι μασάζ εντείνουν το αποτέλεσμα.

Σπουδαίος: Το μασάζ προορίζεται ως η μοναδική μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας – ένας συνδυασμός υγιεινής διατροφής και επαρκούς άσκησης είναι επίσης σημαντικός.

Λάδι κατά της κυτταρίτιδας: Τι προτείνει ο ειδικός

Η βιολόγος και αρωματοθεραπεύτρια Ruth von Braunschweig γνωρίζει ποια βοηθούν καλύτερα κατά της κυτταρίτιδας:

Τα έλαια εσπεριδοειδών όπως το γκρέιπφρουτ, το λάιμ ή το πορτοκάλι έχουν συσφικτική δράση. Το δεντρολίβανο προάγει την κυκλοφορία του αίματος και την αποτοξίνωση του ιστού, το λάδι κυπαρισσιού ή αρκεύθου αποστραγγίζει ήπια. Το έλαιο λεβάντας δρα ως καταλύτης, το έλαιο μέντας έχει δροσιστική δράση και προάγει τη μικροκυκλοφορία.

Έξτρα συμβουλή από τον ειδικό:

Εάν ζεστάνετε το μείγμα λαδιού, π.χ. Β. σε υδατόλουτρο, μπορεί να απορροφηθεί ιδιαίτερα καλά από το δέρμα.

Φλούδα πορτοκαλιού: Πώς να φτιάξετε το δικό σας λάδι μασάζ

Με ένα λάδι, το μασάζ όχι μόνο γλιστράει καλύτερα, μπορείτε επίσης να αυξήσετε το αποτέλεσμα. Είτε αγοράστε το έτοιμο (δείτε τις προτάσεις μας παρακάτω) είτε φτιάξτε ένα μείγμα μόνοι σας. Και είναι τόσο εύκολο: Προσθέστε 20 έως 30 σταγόνες αιθέριων ελαίων σε 100 ml βασικού ελαίου (π.χ. αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο ή φύτρο σιταριού).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *