Κύκλος Power yoga: Η τέλεια προπόνηση

By | May 6, 2023

γιόγκα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας για πολλούς ανθρώπους. Είτε πρόκειται για μαθήματα σε στούντιο γυμναστικής, είτε για εκπαιδευτικά DVD είτε για οδηγίες και ασκήσεις σε περιοδικά, μπορείτε να μάθετε γιόγκα με οποιονδήποτε τρόπο.

ο διδασκαλία γιόγκα Η “Power Yoga” είναι ακόμα σχετικά νέα σε σύγκριση με άλλα είδη γιόγκα, κάτι που είναι επίσης ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί οπαδοί της παραδοσιακής γιόγκα αμφισβητούν. power yoga προσέγγιση, προτιμούν να εμπιστεύονται τις παλιές, παραδοσιακές διδασκαλίες της γιόγκα.

Οι ατομικές ασκήσεις power yoga ενισχύουν πολλά σημαντικά σημεία του σώματος, έτσι οι γλουτοί, οι μηροί και τα κάτω πόδια, οι γάμπες και οι κοιλιακοί μύες εκπαιδεύονται με την προπόνηση. Η ψυχική ικανοποίηση και η θετική εικόνα σώματος είναι οι κορυφαίες προτεραιότητες κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Οι εξηγήσεις έχουν σκοπό να διώξουν το άγχος από το κεφάλι και το σώμα, με το ΔιαλογισμόςΗ άσκηση πρέπει να επιτρέπει στο σώμα να απορροφήσει ξανά φρέσκια ενέργεια. Το κυκλοφορικό σύστημα και το μυοσκελετικό σας σύστημα εκπαιδεύονται ήπια. Πολλές εταιρείες ασφάλισης υγείας υποστηρίζουν πλέον την εκτέλεση της power yoga, το αναγνωρίζουν Μαθήματα Power Yoga ως προληπτικό μέτρο υγείας.