Κρυολόγημα και γρίπη: συμβουλές και μέθοδοι θεραπείας

By | April 21, 2023

Πονόλαιμος, βήχας, καταρροή – ένα κρυολόγημα συνήθως περνάει τυπικά συμπτώματα κρυολογήματος είναι αισθητά και μπορούν να μας στερήσουν το τελευταίο νεύρο. Ειδικά την κρύα εποχή, οι ιώσεις του κρυολογήματος μας πιάνουν στα πόδια με την πραγματική έννοια της λέξης.

Αυτά είναι τα σημάδια του κρυολογήματος

Λοίμωξη του αναπνευστικού, κρυολόγημα ή γρίπη; Λόγω παρόμοιων συμπτωμάτων, μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να ξεχωρίσουμε τις διάφορες ασθένειες. Εξηγούμε τα σημάδια και τα συμπτώματα του κρυολογήματος.

θεραπεία κρυολογήματος

Ένα κρυολόγημα, γνωστό και ως κοινό κρυολόγημα, προκαλεί ποικίλα συμπτώματα. Η καταρροή, οι πονοκέφαλοι και τα παρόμοια μπορεί να μας βάλουν λίγο εκτός δράσης. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε φάρμακα αμέσως, γιατί μια σειρά από αποτελεσματικές θεραπείες στο σπίτι μπορούν να κάνουν θαύματα. Εξηγούμε ποια από τις σπιτικές θεραπείες της γιαγιάς βοηθάει κατά του πονόλαιμου και γιατί το ζεστό λεμόνι δεν πρέπει ποτέ να είναι καυτό.

Θα μάθετε επίσης από εμάς με ποιο χρώμα ρινικής βλέννας πρέπει να προσέχετε και θα λάβετε οδηγίες για το πώς να φτιάξετε το δικό σας ρινικό σπρέι >>