Θεραπεία μέσω ύπνωσης – Επωφεληθείτε από μια εκπαίδευση ύπνωσης

By | April 26, 2023

Στη Γερμανία υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ύπνωση. Σε παλαιότερες εποχές, η ύπνωση δεν είχε την καλύτερη φήμη και πολλοί άνθρωποι αρχικά σκέφτηκαν γνωστές εκπομπές ύπνωσης στην τηλεόραση ή σε διάφορες εκδηλώσεις όταν σκέφτηκαν την ύπνωση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ήταν να βάλεις τους ανθρώπους στη σκηνή σε ένα είδος έκστασης με ύπνωση και μετά να τους αφήσεις να κάνουν κυρίως περίεργα πράγματα. Στο μεταξύ, ωστόσο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αναγνωρίσει ότι η ύπνωση είναι μια σοβαρή επιστήμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους με μεγάλη ποικιλία προβλημάτων.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στην ύπνωση για προβλήματα

Βασικά, υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι που βασίζονται στη δύναμη της ύπνωσης για μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων. Έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι η ύπνωση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει πολύ σε πολλούς τομείς. Στο μεταξύ, η ζήτηση για τέτοιες σοβαρές προσφορές ύπνωσης είναι τόσο μεγάλη που δεν είναι ασυνήθιστο να χρειαστεί να περιμένετε αρκετή ώρα για ένα ραντεβού για τέτοια ύπνωση. Για το λόγο αυτό, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι επί του παρόντος εξαιρετικά ενδιαφέρον να σκεφτόμαστε απλώς το θέμα της ύπνωσης από επαγγελματική σκοπιά.

Γιατί με μια επαγγελματική εκπαίδευση ύπνωσης μπορείτε να αποκτήσετε πολλές γνώσεις για το θέμα της ύπνωσης. Είναι ακόμη πιθανό ότι μπορείτε πραγματικά να μάθετε πολλά σημαντικά πράγματα για την ενεργό ύπνωση σε εύλογο χρονικό διάστημα. Μετά από μια τέτοια εκπαίδευση, μπορείτε να διεξάγετε μόνοι σας συνεδρίες ύπνωσης και έτσι να παρέχετε σε πολλούς άλλους ανθρώπους σημαντική υποστήριξη και απαραίτητη υποστήριξη.

Η ύπνωση πρέπει πάντα να επιθυμεί ο ασθενής

Καταρχήν, κάθε άτομο έχει τη δυνατότητα ύπνωσης. Σημαντική προϋπόθεση, όμως, είναι ο εγκέφαλος του ατόμου που θα υπνωτιστεί να είναι υγιής. Κατά κανόνα, η ύπνωση δεν πρέπει να γίνεται σε άτομα με προβλήματα υγείας του εγκεφάλου.

Γενικά, είναι πάντα σημαντικό να σημειωθεί ότι ο ασθενής επιτρέπει την ύπνωση οικειοθελώς κατά τη διάρκεια της ύπνωσης. Επιπλέον, είναι επίσης πολύ σημαντικό για την επιτυχία της ύπνωσης ο ασθενής να ακολουθεί πάντα τις οδηγίες του θεραπευτή. Πρέπει πάντα να σημειωθεί ότι η ικανότητα να τίθεται σε κατάσταση έκστασης από μια πρόταση είναι διαφορετική για κάθε άτομο.

Για το λόγο αυτό, μια έκσταση μπορεί να ποικίλλει σε ισχύ σε έναν ασθενή. Η συνείδηση ​​λειτουργεί διαφορετικά στην ύπνωση και είτε εστιάζει έντονα προς τα μέσα είτε σε ορισμένα άλλα επιθυμητά πράγματα. Ως υπνωτιστής, είναι πάντα σημαντικό να αντιμετωπίζετε τους ασθενείς με προσοχή και να γνωρίζετε τη δική σας ευθύνη κατά τη διάρκεια της ύπνωσης. Εξάλλου, ο ασθενής ανοίγει πολύ κατά τη διάρκεια της ύπνωσης και ένας εκπαιδευμένος υπνωτιστής θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση με την αντίστοιχη εμπιστοσύνη.

Μια συνεδρία ύπνωσης μπορεί πάντα να τερματιστεί

Είναι επίσης σημαντικό στην κλινική ύπνωση να εξηγείται στον ασθενή ακριβώς η προγραμματισμένη διαδικασία στην προκαταρκτική ομιλία. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την πληροφορία ότι ο ασθενής έχει πάντα την επιλογή να διακόψει την ύπνωση. Διότι ακόμη και σε έκσταση, ο ασθενής παραμένει ικανός να παίρνει τις αποφάσεις του. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ο ασθενής έχει πάντα την επιλογή να διακόψει μια συνεδρία ύπνωσης. Ως θεραπευτής, είναι σημαντικό να δίνετε στον πελάτη την αίσθηση ότι ο ίδιος αποφασίζει πόσο μακριά πρέπει να φτάσει το ταξίδι μέσα στο τέλος. Γιατί ακόμη και όταν έχουν φτάσει σε κατάσταση έκστασης, ένα υπνωτισμένο άτομο αποκαλύπτει μόνο πράγματα που πραγματικά θέλει να αποκαλύψει. Αυτό το συναίσθημα είναι μια σημαντική βάση για επιτυχημένη ύπνωση και θα πρέπει πάντα να τοποθετείται θετικά στο προσκήνιο από τον θεραπευτή στις κοινές συνεδρίες. Επιπλέον, ως θεραπευτής, θα πρέπει πάντα να επισημαίνετε τα θετικά αποτελέσματα του διαλογισμού.

Μπορείτε να μετρήσετε την επίδραση της ύπνωσης

Ως υποψήφιος θεραπευτής ύπνωσης, θα πρέπει επίσης να ασχοληθείτε με τη δυνατότητα μέτρησης της ύπνωσης. Εξάλλου, στην καθημερινή ζωή ενός θεραπευτή θα συμβαίνει πάντα οι νέοι ασθενείς να εκφράζονται κριτικά πάνω σε αυτό το θέμα.

Επομένως, είναι πάντα σημαντικό να είστε καλά ενημερωμένοι και ενημερωμένοι σχετικά με αυτό το θέμα. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρως γνωστό τι ακριβώς συμβαίνει στον εγκέφαλό μας κατά τη διάρκεια της ύπνωσης. Ωστόσο, έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει σημαντικά μειωμένη δραστηριότητα σε ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια της ύπνωσης.

Σε κατάσταση έκστασης, η περιοχή του εγκεφάλου που είναι γενικά υπεύθυνη για την αντίληψη απενεργοποιείται. Από την άλλη πλευρά, οι περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για τη φαντασία και τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα ενεργές υπό την ύπνωση. Μέσω αυτών και πολλών άλλων αλλαγών στον εγκέφαλο υπό ύπνωση, ένας θεραπευτής μπορεί να επηρεάσει θετικά πολλά από τα προβλήματα ενός ασθενούς.