Γρήγορη βοήθεια με τη ναυτία

By | May 22, 2023

Το περικάρδιο 6 είναι το πιο γνωστό σημείο στον βελονισμό και στον βελονισμό για τη ναυτία. Αυτό είναι ένα σημείο στο εσωτερικό του αντιβραχίου, ανάμεσα στους δύο ψηλαφητούς τένοντες. Είναι τρία δάχτυλα κάτω από την πτυχή του καρπού. Η ενόχληση μπορεί να ανακουφιστεί με την τοποθέτηση ειδικών βελόνων βελονισμού στο περικάρδιο 6 ή με τη συνεχή προσομοίωση του σημείου βελονισμού με βελονισμό.

Τι βοηθάει κατά της ναυτίας μετά το αλκοόλ;

Μετά από μια νύχτα με ποτό, το hangover συνήθως πέφτει το επόμενο πρωί. Τυπικά παράπονα είναι έντονοι πονοκέφαλοι, ζάλη και επίσης ναυτία και έμετος. Επειδή το αλκοόλ διεγείρει την παραγωγή γαστρικού υγρού και επιβραδύνει την πέψη. Αυτό μπορεί να ερεθίσει το στομάχι και να προκαλέσει ναυτία. Επιπλέον, το αλκοόλ μετατρέπεται σε οξικό οξύ κατά τη διαδικασία διάσπασης, το οποίο μπορεί επίσης να μας προκαλέσει ναυτία.

Για να ανακουφίσετε τα συμπτώματα του hangover, θα πρέπει να πίνετε κυρίως άφθονο νερό ή τσάι από βότανα χωρίς ζάχαρη για να αναπληρώσετε την ισορροπία των υγρών σας. Για να μην ερεθίσετε περαιτέρω το στομάχι, θα πρέπει να βασιστείτε σε υγιεινά ήπια φαγητά όπως μπαστούνια κουλούρι, παξιμάδια, ζωμό ή μπανάνες. Επίσης, η ανάπαυση βοηθάει. Εάν αισθάνεστε καλύτερα και θέλετε να ρυθμίσετε την κυκλοφορία σας, θα πρέπει να κάνετε μια μικρή βόλτα.

Τι βοηθάει κατά της ναυτίας κατά την εγκυμοσύνη;

Πολλές γυναίκες υποφέρουν από ναυτία και έμετο, ειδικά τους πρώτους τρεις μήνες της εγκυμοσύνης. Ως εκ τούτου, οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να προσέχουν ένα σταθερό επίπεδο σακχάρου στο αίμα. Εάν αυτό πέσει, η ναυτία μπορεί να ενταθεί. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας μερικά υγιεινά σνακ εν κινήσει. Οι ανάλατοι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα είναι καλές επιλογές. Η κατανάλωση αρκετών υγρών βοηθά επίσης στην ανακούφιση από τη ναυτία. Επομένως, οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να πίνουν δύο έως τρία λίτρα από αυτό ημερησίως. Η τακτική άσκηση στον καθαρό αέρα μπορεί επίσης να μειώσει την πρωινή ναυτία.

Στο βίντεο: Ναυτία στα παιδιά – αυτό βοηθάει καλύτερα τώρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *