Γι’ αυτό το κραγιόν σας πρέπει να είναι στο χρώμα των θηλών σας

By | May 25, 2023

Μυστικό ομορφιάς: Πώς να βρείτε τον τέλειο τόνο για τα χείλη σας

Γυμνθείτε – και εξετάστε τις θηλές σας. Αυτό είναι σωστό – το χρώμα των θηλών μας ταιριάζει τέλεια και στα χείλη μας. Τουλάχιστον αυτό ανακάλυψε ο Δρ Storck σε μια μελέτη.

Σκεφτόμαστε: Το μυστικό ομορφιάς δεν ακούγεται καν τόσο τραβηγμένο. Αν κοιτάξουμε τις θηλές μας, συνειδητοποιούμε γρήγορα ότι οι θηλές είναι περίπου 1 με 2 αποχρώσεις πιο σκούρες από τον τόνο του δέρματός μας. Ένα αντίστοιχο κραγιόν, gloss ή lip liner στο ίδιο χρώμα εναρμονίζεται πραγματικά καλά με το πρόσωπο.

Η ακριβής απόχρωση ποικίλλει και είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα. Για παράδειγμα, το «τέλειο» κραγιόν μπορεί να αλλάξει χρώμα ανοιχτό ή σκούρο καφέ, ροζέ ή ροζ έχω. Το μυστικό ομορφιάς μπορεί να αλλάξει πραγματικά το παιχνίδι, ειδικά για καθημερινή χρήση – όταν το κραγιόν πρέπει να ενσωματωθεί δυσδιάκριτα αλλά κατάλληλα στη συνολική εικόνα.

Ο καθένας πρέπει να δοκιμάσει μόνος του εάν ο κανόνας λειτουργεί πραγματικά. Το να ταιριάξετε το χρώμα του κραγιόν με τον τόνο του δέρματος των θηλών σας σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Αν δεν σας αρέσει, απλώς επιστρέψτε στο δοκιμασμένο αγαπημένο σας κραγιόν. Ίσως ανακαλύψετε ένα νέο αγαπημένο χρώμα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *