Γι’ αυτό η σοκολάτα ΔΕΝ ανήκει στο ψυγείο

By | April 29, 2023

Γιατί η σοκολάτα δεν ανήκει στο ψυγείο

Η σοκολάτα δεν είναι μόνο σοκολάτα: υπάρχουν αμέτρητες ποικιλίες – μερικές με σημαντικές διαφορές στην ποιότητα. Ειδικά με υψηλής ποιότητας ποικιλίες και μάρκες, θα πρέπει να προσέχετε τη σωστή αποθήκευση για να το κάνετε γεύσεις και Η ΓΕΥΣΗ να μην βλάψει.

Ένας ξηρός 15 βαθμούς θεωρείται βέλτιστος

Η σοκολάτα είναι καλύτερα σε ένα δροσερό περιβάλλον με χαμηλή υγρασία. Ωστόσο, δεν πρέπει να είναι πολύ κρύο, για παράδειγμα σε ψυγείο. Γιατί μετά πάει πολύτιμο γεύσεις χαμένος. Επίσης σημείο τήξης και υφή του γλυκού υποφέρουν από την αποθήκευση στο ψυγείο. ο αίσθηση-καλή θερμοκρασία Οι περισσότερες σοκολάτες είναι ξηρές, σύμφωνα με τους ειδικούς Από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

>> 3 εναλλακτικές σοκολάτας που θα λατρέψετε

Οι έντονες μυρωδιές μπορούν να παραλείψουν

Τα τρόφιμα και τα υπολείμματα όλων των ειδών φυλάσσονται στο ψυγείο. Κάποια από αυτά αναδίδουν έντονη μυρωδιά, όπως τα κρεμμύδια ή ορισμένα είδη τυριών. Η σοκολάτα είναι αληθινή Μαγνήτης μυρωδιάς – και απορροφά γρήγορα τους ξένους ατμούς. Η σοκολάτα είναι ασφαλής από ξένες οσμές στο ψυγείο μόνο εάν είναι συσκευασμένη αεροστεγώς.

>> Αυγά έξω από την πόρτα του ψυγείου – γι’ αυτό

Λευκές κηλίδες λόγω μεταβολών της θερμοκρασίας

Ως γνωστόν τρώει και το μάτι, ειδικά όταν γλεντάει γλυκά εδέσματα. Επί λευκές κηλίδες και αντιαισθητικές ρίγες μπορείτε να κάνετε με σιγουριά χωρίς την αγαπημένη σας σοκολάτα. Ωστόσο, λόγω έντονων αλλαγών θερμοκρασίας, για παράδειγμα κατά την αποθήκευση στο ψυγείο, μπορεί να εμφανιστούν αυτοί οι ίδιοι λεκέδες. Ο αποχρωματισμός μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στη γεύση. Ωστόσο, ο αποχρωματισμός δεν ενέχει κίνδυνο για την υγεία.

>> Αυτή η φθηνή σοκολάτα από την dm είναι ο νικητής της δοκιμής

Υπόδειξη: Η σοκολάτα αισθάνεται ιδιαίτερα σαν στο σπίτι σας σε ένα ντουλάπι, συρτάρι κουζίνας ή σε ένα κελάρι. Ή σοκολατίζετε απευθείας τη σοκολάτα. Αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποτρέψετε την απώλεια γεύσης λόγω λανθασμένης αποθήκευσης. 😉