Γιατί δεν πρέπει ποτέ να αγοράζετε μανταρίνια online

By | April 19, 2023

Την κρύα εποχή και στο Advent δεν πρέπει να λείπουν τα μανταρίνια. Τα μικρά εσπεριδοειδή έχουν ζουμερή γεύση, δεν έχουν σχεδόν καθόλου θερμίδες και είναι γεμάτα βιταμίνη C, η οποία ωφελεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Μπορούν επίσης να βρεθούν κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο.

Το μόνο κακό με τα μανταρίνια; Μόλις φας ένα, δεν μπορείς να το σταματήσεις. Πόσο καλό και πάνω από όλα πρακτικό που τα φρούτα μπορούν πάντα να αγοραστούν στο σούπερ μάρκετ μέσα σε αυτά τα μεγάλα κόκκινα δίχτυα. Όσο υπέροχο κι αν ακούγεται στην αρχή. Πράγματι αδικείτε τον εαυτό σας κάνοντας αυτό. Και όχι, αυτή τη φορά αφήνουμε στην άκρη την περιβαλλοντική πτυχή.

Γι’ αυτό δεν πρέπει ποτέ να αγοράζετε μανταρίνια online

Όποιος αγοράζει μανταρίνια από το Διαδίκτυο έχει πολλά από τα νόστιμα φρούτα στο απόθεμα στο σπίτι, αλλά στο 99% των περιπτώσεων αγοράζει και ένα γουρούνι στο σακί. Το λεπτό πλέγμα μας δυσκολεύει να ανοίξουμε τα μανταρίνια Ζημιά στο κέλυφος και προσβολή μούχλας έλεγχος προς. Και (πολύ σημαντικό!) φυσικά δοκιμή φρεσκάδας. Για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, τα μανταρίνια στα δίχτυα είναι συχνά σφιχτά στριμωγμένα μεταξύ τους. Τα σημεία πίεσης και ο πυρετός της καμπίνας είναι επομένως αναπόφευκτα. Η εναλλακτική; Χαλαρά μανταρίνια.

Επίσης ενδιαφέρον: 5 πράγματα συμβαίνουν αν τρώτε μανταρίνια κάθε μέρα >>

Τα χαλαρά μανταρίνια είναι καλύτερη επιλογή

Αν θέλετε να αγοράσετε μανταρίνια, πιάνετε πάντα τα χύμα φρούτα στο σούπερ μάρκετ ή στον πάγκο της αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξετάσετε λεπτομερώς κάθε μεμονωμένο φρούτο. Τα μανταρίνια έχουν μώλωπες ή είναι ύποπτα ελαφριά; Τότε θα πρέπει μάλλον να αφήσετε τα φρούτα ξαπλωμένα. Από πλευράς γεύσης, εδώ μόνο θα απογοητευτείς και θα πετάξεις τα λεφτά σου από το παράθυρο. Ποιος θα το φανταζόταν ότι ήταν τόσο εύκολο να κάνουμε μια μικρή συμβολή ενάντια στη σπατάλη τροφίμων. Στην επόμενη ενότητα θα σας πούμε ποια χαρακτηριστικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναγνωρίσετε τα φρέσκα μανταρίνια.

Στο βίντεο: Πώς να καταλάβετε αν τα μανταρίνια είναι πραγματικά φρέσκα

Κακά μανταρίνια που απλά δεν έχουν καλή γεύση – κανείς δεν είναι πραγματικά χαρούμενος για αυτό. Ειδικά αφού συνήθως δεν αγοράζουμε μόνο ένα από τα φρούτα, αλλά ένα ολόκληρο καλάθι αμέσως. Υπάρχουν όμως χρήσιμες συμβουλές και κόλπα: Στο βίντεο θα μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τα φρέσκα μανταρίνια!