Αυτό το φθηνό ρουζ φαρμακείου δημιουργεί μια ιδιαίτερα φρέσκια επιδερμίδα

By | May 20, 2023

Εφαρμόστε σωστά το ρουζ

Το ρουζ μπορεί να είναι μια πραγματική ασημένια σφαίρα. Ωστόσο: Δεν πρέπει να είναι πολύ καλό, διαφορετικά το make-up look θα φαίνεται γρήγορα υπερφορτωμένο. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, απλώστε λίγο ρουζ στα πάνω ζυγωματικά σας. Τώρα έρχεται το πιο σημαντικό μέρος – η ανάμειξη της σκόνης. Μπορείτε να ανακατέψετε το ρουζ μέχρι τους κροτάφους. Λίγο από το προϊόν στους κροτάφους δημιουργεί ένα πρόσθετο αποτέλεσμα περιγράμματος.

Εφαρμόστε ρουζ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου

Το πώς θα εφαρμόσετε το ρουζ εξαρτάται επίσης από το σχήμα του προσώπου σας. Τα στρογγυλά πρόσωπα μπορούν γρήγορα να φαίνονται επίπεδα, γι’ αυτό θα πρέπει να εφαρμόσετε το ρουζ κατά προσέγγιση από τα πάνω ζυγωματικά μέχρι τη γωνία του στόματος. Τα τετράγωνα πρόσωπα φαίνονται συχνά πιο έντονα, γι’ αυτό εφαρμόστε το ρουζ στο πλάι των ζυγωματικών σας και ανακατέψτε το για να μαλακώσετε τη γραμμή του σαγονιού σας. Τα οβάλ πρόσωπα μπορούν να εφαρμόσουν το ρουζ απευθείας στα ζυγωματικά, προχωρώντας προς το αυτί για να τονίσουν το σχήμα του προσώπου σας. Εάν έχετε μακρύ πρόσωπο, μπορείτε να εφαρμόσετε ρουζ στο ψηλότερο σημείο των ζυγωματικών και μετά να το τραβήξετε οριζόντια στη γραμμή των μαλλιών για να κάνετε το πρόσωπο να φαίνεται πιο φαρδύ.

Βίντεο: Κοιμάστε με μακιγιάζ – αυτό συμβαίνει στο δέρμα σας

Ειδικά μετά από μια μεγάλη βραδινή έξοδο, είμαστε τόσο κουρασμένοι που θα θέλαμε να πέσουμε κατευθείαν στο κρεβάτι. Αλλά το να διατηρείτε το μακιγιάζ στο πρόσωπό σας δεν είναι καλή ιδέα – μάθετε γιατί στο βίντεο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *