Αυτό το φθηνό δίδυμο άρωμα από το φαρμακείο μυρίζει σαν ένα σαγηνευτικό πολυτελές άρωμα

By | April 27, 2023

Τι είναι τα άρωμα δίδυμα;

Τα άρωμα dupes ή τα fragrance twins είναι στις περισσότερες περιπτώσεις φθηνότερα αρώματα που έχουν σοβαρή ομοιότητα με τα επώνυμα αρώματα. Κατά κανόνα, έχουν τις ίδιες ή παρόμοιες νότες ως προς τη σύνθεση των αρωμάτων.

Δεδομένου ότι η περιεκτικότητα σε άρωμα των δίδυμων αρωμάτων είναι συχνά πολύ χαμηλότερη από αυτή των επώνυμων αρωμάτων, το άρωμα συνήθως εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα. Λόγω των κατώτερων συστατικών, δερματικά εξανθήματα ή αλλεργίες μπορεί επίσης να εμφανιστούν πιο γρήγορα. Ωστόσο, αν θέλετε να δοκιμάσετε αν σας αρέσει πρώτα το άρωμα, το άρωμα δίδυμο είναι μια καλή επιλογή.

Με αυτό το κόλπο, το άρωμά σας θα διαρκέσει όλη μέρα

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα οικιακό φάρμακο που, χάρη στη γιαγιά, σίγουρα θα το έχουμε στο ντουλάπι καλλυντικών μας – η βαζελίνη.

Πάρτε μια δόση βαζελίνης και βάλτε τη στα σημεία παλμών σας. Βρίσκονται στο εσωτερικό του καρπού, στα πλαϊνά του λαιμού, πίσω από τα αυτιά και στο εσωτερικό του αγκώνα. Αυτά τα μέρη του σώματος είναι πιο ζεστά, πράγμα που σημαίνει ότι το άρωμα διαρκεί περισσότερο εκεί. Στη συνέχεια, ψεκάστε το άρωμά σας σε αυτά τα σημεία ως συνήθως και θα έχετε το αγαπημένο σας άρωμα γύρω σας όλη μέρα.

Η βαζελίνη λειτουργεί σε αυτό το beauty hack σαν αστάρι: Λόγω της εξαιρετικά υψηλής περιεκτικότητάς της σε λιπαρά, η κρέμα παραμένει για αρκετή ώρα στο δέρμα και συνδυάζεται με το άρωμα. Το άρωμα δένει με το δέρμα και μένει μαζί μας για σχεδόν 24 ώρες.

Επίσης συναρπαστικό: Άρωμα 2023: Αυτά τα 3 αρώματα μυρίζουν ιδιαίτερα αισθησιακά >>