Αυτό το υγρό σαπούνι των 2 ευρώ της dm είναι ο νικητής της δοκιμής

By | April 26, 2023

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το υγρό σαπούνι με πρακτικό διανομέα αντλίας είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στο σχετικά μικρό του μέγεθος, το προϊόν ταιριάζει σχεδόν σε κάθε νιπτήρα. Τα χέρια καθαρίζονται απαλά και προσεκτικά από τη βρωμιά και περιποιούνται με εκχύλισμα ελιάς και πορτοκαλιού από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια. Οι αισθήσεις σας θα λατρέψουν επίσης το φρέσκο ​​άρωμα της ελιάς και του πορτοκαλιού.

Όχι στη συνταγή Περιέχει ορυκτέλαια, αμιγώς συνθετικά αρώματα και βαφές, γενετική μηχανική και αμιγώς συνθετικά συντηρητικά.

Άλλοι νικητές του τεστ στο Öko-Test

Οι «πολύ καλοί» νικητές του τεστ στο Öko-Test περιλαμβάνουν επίσης τα ακόλουθα υγρά σαπούνια:

Μείνετε μακριά από αυτά τα υγρά σαπούνια

Δεν έχουν όλα τα προϊόντα καλή εικόνα στο Öko-Test. Εδώ >> σας λέμε ποια έλαβαν τη συνολική βαθμολογία «ανεπαρκής» και ακόμη και «ανεπαρκής».

Το πλύσιμο των χεριών σας είναι τόσο σημαντικό

Προστατεύετε την υγεία σας πηγαίνοντας τακτικά στο νεροχύτη. Στην πραγματικότητα, το συχνό πλύσιμο των χεριών είναι ένας πολύ απλός -αλλά αποτελεσματικός- τρόπος για να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης (π.χ. με Covid-19) ή άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Άλλωστε, το πλύσιμο των χεριών σας μειώνει σημαντικά τον αριθμό των μικροβίων στα χέρια σας.