Αυτό το δημοφιλές προϊόν ομορφιάς φροντίζει τους μαύρους κύκλους

By | May 6, 2023

Ποιος δεν ονειρεύεται χοντρές, μακριές και όμορφα κυρτές βλεφαρίδες; Δίνουν στο μάτι βάθος και εκφραστικότητα και προστατεύουν από τον ήλιο, τον άνεμο, τη σκόνη και τη βρωμιά. Το μήκος και η όψη των βλεφαρίδων μας εξαρτώνται από τη γενετική μας σύνθεση, αλλά και από τη διατροφή και την ηλικία.

Τα σέρουμ βλεφαρίδων είναι το νούμερο 1 ενισχυτικό ομορφιάς όταν πρόκειται για πυκνές βλεφαρίδες. ενισχύουν τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων και βοηθούν στη δημιουργία ογκώδους γραμμής βλεφαρίδων και μακρύτερων βλεφαρίδων. Το που περιέχει προσταγλανδίνη είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη, αλλά οι παρενέργειες που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι περιλαμβάνουν μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Επίσης ενδιαφέρον: Τάση eyeliner 2023: Αυτό το αόρατο eyeliner δημιουργεί φυσικές όμορφες βλεφαρίδες >>

Αυτός είναι ο λόγος που ένας ορός βλεφαρίδων μπορεί να προκαλέσει μαύρους κύκλους

Στην ιατρική, η δραστική ουσία προσταγλανδίνη χρησιμοποιείται για τη μείωση της ενδοφθάλμιας πίεσης. Η ανάπτυξη βλεφαρίδων παρατηρήθηκε στους ασθενείς ως παρενέργεια, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και άλλες παρενέργειες εκτός από τους αντιαισθητικούς κύκλους κάτω από τα μάτια: Οπτικές διαταραχές, αποχρωματισμός της ίριδας, ερεθισμός των ματιών, φαγούρα στα μάτια, πρήξιμο, πονοκέφαλοι και πόνος στα μάτια μπορεί όλα να είναι αντιδράσεις σε έναν ορό ανάπτυξης βλεφαρίδων. Αν πάλι δεν θέλετε να κάνετε χωρίς ορό: Τα φυσικά συστατικά όπως το καστορέλαιο, η βιοτίνη ή η καφεΐνη είναι τα καλύτερα και πιο φυσικά ενισχυτικά βλεφαρίδων.

Στο βίντεο: Κρέμα ματιών – καταπολεμήστε τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες!