Αυτός ο φτηνός ορός είναι διαθέσιμος στα φαρμακεία

By | May 19, 2023

Πόσο καιρό χρειάζονται για να μεγαλώσουν τα φρύδια;

Τα φρύδια μας συνήθως μεγαλώνουν πιο αργά από άλλες τρίχες του σώματος. Για μερικούς ανθρώπους, χρειάζονται αρκετοί μήνες για να μεγαλώσουν τα εντελώς ξυρισμένα φρύδια στο αρχικό τους μήκος. Το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα φρύδια είναι πάντα γενετικά καθορισμένο. Σε άτομα με πολύ έντονη τριχοφυΐα, τα φρύδια μπορεί να είναι πυκνά και γεμάτα μετά από λίγες μόνο εβδομάδες.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε την ανάπτυξη των φρυδιών με ορούς, πρέπει να είστε υπομονετικοί. Οι οροί φρυδιών συνήθως πρέπει να χρησιμοποιούνται για αρκετές εβδομάδες για να δείτε αποτελέσματα. Ο βασικός κανόνας λοιπόν για υπέροχα πυκνά φρύδια είναι: Μείνε στην μπάλα και κάνε τη θεραπεία μία φορά την ημέρα για αρκετές εβδομάδες!

Υπάρχουν παρενέργειες κατά τη χρήση ορών φρυδιών;

Μερικές φορές μπορεί να εμφανιστούν αβλαβείς παρενέργειες. Εάν το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια αντιδρά με ερεθισμό στους ορούς που χρησιμοποιούνται, μπορεί να εμφανιστεί κοκκίνισμα και πρήξιμο. Εάν παρατηρήσετε τέτοιες αντιδράσεις, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον ορό. Ιδιαίτερα σοβαρές παρενέργειες μπορεί μερικές φορές να εμφανιστούν όταν χρησιμοποιείτε βάμματα με ορμόνες. Στη συνέχεια, μπορεί να εμφανιστεί εξαιρετικά ξηρό δέρμα και απώλεια μαλλιών και βλεφαρίδων στα φρύδια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *