Αυτή η φθηνή άμμο γάτας από το Lidl είναι ο νικητής της δοκιμής

By | April 21, 2023

Όσον αφορά τα απορρίμματα γάτας, όχι μόνο τα γατάκια αλλά και οι ιδιοκτήτες γατών είναι αρκετά επιλεκτικοί. Εξάλλου, το προϊόν πρέπει να έχει μερικά πράγματα στο κατάστημα: Θα πρέπει να δεσμεύει τις οσμές και να τις εμποδίζει να αναπτυχθούν αρχικά, να είναι απορροφητικό, οικονομικό και, παρακαλώ, φθηνό. Ψάχνετε για την καλύτερη άμμο γάτας σχεδόν απελπισμένα; Ευτυχώς αυτό έχει πλέον τελειώσει. Επειδή το Öko-Test έχει αναλάβει το πρόβλημα και κάνει τη γάτα ΚΑΙ τον ιδιοκτήτη χαρούμενο. Επειδή τα καλύτερα απορρίμματα γάτας είναι πραγματικά διαθέσιμα από εκπτωτικά καταστήματα.

Τα καλύτερα απορρίμματα γατών προέρχονται από εκπτωτικά καταστήματα

Για την εκτεταμένη δοκιμή, το Öko-Test εξέτασε προσεκτικά 20 διαφορετικούς τύπους απορριμμάτων γάτας. Τα ακόλουθα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και μάρκες σε υψηλές τιμές θα μπορούσε να βρεθεί ότι βαθμολογήθηκαν “καλά” από τους δοκιμαστές:

  • Finé premium στρωμνή απορριμμάτων φυσικό λευκό από την Netto (2,75 ευρώ / 6 λίτρα)
  • Συμπαγής φυσικός φωτισμός Mieze Katz μάζεμα απορριμμάτων από τη Norma (2,75 ευρώ / 7 λίτρα)
  • Ναί! Απορρίμματα γάτας από τη Rewe (2,99 ευρώ / 10 κιλά)
  • Cachet Classic απορρίμματα γάτας Ultra από την Aldi (2,75 ευρώ / 6 λίτρα)
  • Lucky Cat που μαζεύει απορρίμματα από την Penny (1,99 ευρώ / 10 κιλά)

Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο προϊόν ξεχώρισε στη δοκιμή και μάλιστα ανέβηκε στο βάθρο με ένα “πολύ καλό” στο Öko-Test:

Ο νικητής της δοκιμής και ως εκ τούτου το καλύτερο απορρίμματα γάτας είναι το εξαιρετικά λευκό απορρίμματα γάτας Coshida από το Lidl. Τα απορρίμματα όχι μόνο δεσμεύουν αξιόπιστα τις οσμές και χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό σχηματισμό σβώλων. Με μόλις 2,75 για 6 λίτρα, τα σκουπίδια είναι επίσης απίστευτα φθηνά. Έτσι δεν κάνουμε μόνο τη γάτα μας ευτυχισμένη, αλλά και τον εαυτό μας. Ευχάριστο: Δεν μπορούν να ανιχνευθούν ρύποι (π.χ. βαρέα μέταλλα ή μικροσκοπικές ίνες) σε κανένα από τα ελεγχόμενα προϊόντα.

Βίντεο: Καθαρισμός του κουτιού απορριμμάτων – συμβουλές για ιδιοκτήτες γατών

Ο καθημερινός καθαρισμός του κουτιού απορριμμάτων είναι μέρος της καθημερινότητας για τους ιδιοκτήτες γατών. Εξάλλου, οι γάτες είναι πολύ καθαρά ζώα – και τους αρέσει επίσης να είναι καθαρές οι τουαλέτες τους. Ένα βρώμικο κουτί απορριμμάτων, από την άλλη πλευρά, μπορεί γρήγορα να οδηγήσει τη γάτα σας να κάνει τις δουλειές της στο κρεβάτι, στο καλάθι ρούχων ή στο ντουλάπι σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Δείτε το βίντεο για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τον καθαρισμό του κουτιού απορριμμάτων.