Αυτή η γνωστή μάρκα κινόα κερδίζει βαθμό 6

By | April 17, 2023

Είτε κόκκινο, λευκό ή μαύρο – τα διαφορετικά είδη κινόα είναι όλα υγιεινά και εντυπωσιάζουν με την υψηλή αναλογία κινόα φυτική πρωτεΐνη. Επιπλέον, υπάρχει άφθονη στην κινόα σίδερο (πλήρες 8 mg ανά 100 g), Ψευδάργυρος, Μαγνήσιο και Μαγγάνιο. Επιπλέον, δυναμώνετε με την τακτική κατανάλωση του τρόφιμα χωρίς γλουτένη Η υγεία των νεύρων, των οστών και της καρδιάς σας. Το ψευδόκοκκο μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απώλεια βάρους: ελάτε στα 100 γραμμάρια κινόα περίπου 350 θερμίδες.

Ωστόσο: Η κινόα δεν είναι απαραίτητα ένα από τα πιο φθηνά φαγητά στο σούπερ μάρκετ. Πολλά προϊόντα είναι ακριβά – και έχουν μεγάλες διαδρομές μεταφοράς πίσω τους. βρώμη και φαγόπυρο εκτός οικιακή καλλιέργεια είναι καλές εναλλακτικές λύσεις και επιτυγχάνουν εξίσου καλές τιμές όσον αφορά την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και τα μέταλλα,

Ποια γνωστή μάρκα κινόα α όριο φυτοφαρμάκων ξεπερνά και έτσι αποτυγχάνει το Öko-Test, διαβάστε τώρα!

Στο βίντεο: 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρώτε περισσότερη κινόα

Πολλοί λάτρεις της υγιεινής διατροφής ορκίζονται στην κινόα και θεωρούν τα ψευδοδημητριακά ως μια πραγματική υπερτροφή. Δείτε το βίντεο για να μάθετε γιατί πρέπει να εντάξετε περισσότερη κινόα στη διατροφή σας!