Αυτή η άσκηση 60 δευτερολέπτων κρατά τις γυναίκες στα 40 τους σε φόρμα

By | April 22, 2023

Η προπόνηση Planking 60 δευτερολέπτων

που κάθε μέρα μόνο ένα λεπτό κάνοντας σωστά την άσκηση, μπορεί να αισθανθεί μια εντυπωσιακή επιτυχία μετά από μόλις μία εβδομάδα: Οι κοιλιακοί μύες ενισχύονται, όπως και η πλάτη, οι ώμοι και τα μέρη των μυών του ισχίου και του μηρού. Ο Λουκ Μίλτον, πρώην ποδοσφαιριστής της ένωσης ράγκμπι και προπονητής διασημοτήτων, είναι παθιασμένος με την άσκηση, η οποία μπορεί να εκτελεστεί χρησιμοποιώντας μόνο σωματικό βάρος και με ελάχιστη προσπάθεια ενισχύει ουσιαστικά τον πυρήνα, τον κεντρικό κόμβο του σώματος.

Διαβάστε επίσης εδώ: Plank Challenge: Με αυτό το κόλπο, η προπόνηση γίνεται πολύ πιο εντατική >>

Αυτά είναι τα οφέλη του σανίδωμα

1. Βελτιωμένη ισορροπία

Το τακτικό σανίδωμα βελτιώνει την ισορροπία σας. Εάν διατηρείτε την άσκηση καθαρή χωρίς να πέσετε, θα βελτιώσετε την ισορροπία σας.

2. Περισσότερη ευελιξία

Οι μίσχοι καθώς και η καμάρα και η μπάλα του ποδιού τεντώνονται από την άσκηση, οδηγώντας σε καλύτερη κινητικότητα.

3. Μειώστε τον πόνο στην πλάτη

Το planking είναι η ιδανική άσκηση για να δυναμώσετε το κάτω μέρος της πλάτης σας. Ο πόνος στη μέση προκαλείται συχνά από κακή στάση του σώματος και αδύναμο πυρήνα. Μια τακτοποιημένη σανίδα θα κάνει την πλάτη σας σταθερή και δυνατή για την καθημερινή ζωή.

4. Βελτιώστε τη στάση του σώματος

Ο λόγος για τον πόνο στην πλάτη είναι συχνά οι μη γυμνασμένοι μύες στην πλάτη. Το σανίδωμα ενισχύει τακτικά τους μύες, κάτι που με τη σειρά του βελτιώνει τη στάση του σώματος.

5. Βάλτε τον μεταβολισμό σας σε λειτουργία

Με την καθημερινή σανίδα καίτε πολλές θερμίδες ενώ ταυτόχρονα χτίζετε μυς, οι οποίοι επίσης καταναλώνουν λίγη περισσότερη ενέργεια κάθε μέρα.