Αυτή η άσκηση θα τονώσει τους κοιλιακούς σας

By | May 14, 2023

Υπάρχουν πολλές υποτιθέμενες θαυματουργές θεραπείες που υπόσχονται έξι πακέτο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι κάθισμα, για παράδειγμα, είναι μια δημοφιλής άσκηση που πολλοί ισχυρίζονται ότι θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τον πυρήνα σας. Όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς του fitness, μια άλλη άσκηση για τους κοιλιακούς είναι ακόμα πιο αποτελεσματική. Θα σας πούμε τι είναι αυτό σε μια στιγμή.

>> Πρόκληση 30 ημερών Sit-Up: 3 πράγματα συμβαίνουν στο σώμα

Ένα six-pack απαιτεί ποικίλη εκπαίδευση

Πρώτα, ωστόσο, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι: Μια μόνο άσκηση από μόνη της δεν κάνει ένα six-pack. Οι κοιλιακοί σας δεν θα φαίνονται πραγματικά μέχρι να φάτε σωστά και να κάνετε μια τακτική, ισορροπημένη προπόνηση. Ισορροπημένο σημαίνει να μην βασίζεσαι μόνο σε ασκήσεις για την κοιλιά, όπως sit-ups, γνωστές και ως crunches ή ανύψωση ποδιών.

Γιατί; Οι κοιλιακοί μύες συχνά κρύβονται κάτω από ένα στρώμα υπερβολικού λίπους. Μόνο με ένα ουσιαστικό Συνδυασμός προπόνησης αντοχής και ενδυνάμωσης μπορείτε να απαλλαγείτε από την περίσσεια flab. Ενσωματώστε λοιπόν και συνεδρίες καρδιο στην προπόνησή σας, όπως τζόκινγκ, ποδηλασία ή κολύμπι. Κάντε το ολιστικό σας πρόγραμμα άσκησης περίπου 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Επίσης, φροντίστε να εκπαιδεύετε πάντα όλους τους κοιλιακούς μύες.

Στο βίντεο: 5 κανόνες για υγιεινή διατροφή

Μάθαμε: χωρίς μια ισορροπημένη διατροφή, δεν υπάρχει six-pack – ούτε επιτυχία στην απώλεια βάρους. Δεν είστε σίγουροι ποια τρόφιμα – και πόσα από αυτά – πρέπει να υπάρχουν στο μενού; Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε τους 5 διατροφικούς κανόνες που έχει συντάξει η Γερμανική Εταιρεία Διατροφής (DGE). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό στο βίντεο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *