Αυτές οι 4 προπονήσεις είναι πιο αποτελεσματικές από όσο νομίζατε

By | April 22, 2023

Τόσο πολύ άθλημα είναι υγιές

Το πόση άσκηση ημερησίως είναι καλύτερη εξαρτάται από τις ατομικές απαιτήσεις ενός ατόμου: Εκτός από την ηλικία και τη σωματική διάπλαση, το δικό σας επίπεδο φυσικής κατάστασης παίζει επίσης ρόλο.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) παρέχει οδηγίες. Η υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών συμβουλεύει τους ενήλικες (18 έως 64 ετών) να κάνουν 150 έως 300 λεπτά μέτριας άσκησης την εβδομάδα. Ή: Τουλάχιστον 75 έως 150 λεπτά έντονης, υψηλής έντασης άσκησης την εβδομάδα.

Αυτά μετατρέπονται 2,5 ώρες (150 λεπτά). Μιλάμε λοιπόν για περίπου 20 λεπτά Δραστηριότητα που στην καλύτερη περίπτωση οι ενήλικες ενσωματώνουν στην καθημερινότητά τους.

Οι 4 καλύτερες προπονήσεις στον κόσμο – σύμφωνα με τον καθηγητή του Χάρβαρντ

Ο ειδικός υγείας Dr I-Min Lee ονομάζει συνολικά 5 προπονήσεις στην αναφορά υγείας σας «Ξεκινώντας την Άσκηση» που πιστεύετε ότι είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Γιατί: Η προπόνηση είναι η πιο υγιεινή και αποτελεσματική για τον οργανισμό. Παρέχουν περισσότερη αντοχή και προάγουν την ανάπτυξη των μυών. Και χρειάζεστε μόνο πολύ λίγο εξοπλισμό για να κάνετε τις προπονήσεις. Υπάρχει επίσης κάτι για μη αθλητές και νεοφερμένους.

Ειδοποίηση: Για να κάνεις κάτι για την υγεία σου και να γίνεις πιο fit, δεν χρειάζεται να στοχεύεις απευθείας στον ημιμαραθώνιο, διευκρινίζει και η Min-Lee. Αυτό είναι δυνατό και με τις παρακάτω προπονήσεις, τις οποίες σας παρουσιάζουμε στη συλλογή εικόνων μας.