Αυτά τα 4 αρώματα με παιώνια κατακτούν τώρα όλες τις καρδιές

By | May 15, 2023

Έχετε βαρεθεί τον σκοτεινό χειμώνα; Εμείς επίσης! Οι γκρίζοι μήνες καταπιέζουν τη διάθεση και σας κουράζουν. Τα καλά νέα? Η άνοιξη είναι ήδη στα αρχικά στάδια, τουλάχιστον σχεδόν. Αν και η επίσημη έναρξη της άνοιξης δεν είναι πριν τις 20 Μαρτίου, με τις κατάλληλες μυρωδιές μπορούμε να βάλουμε τους εαυτούς μας στο κατάλληλο κλίμα ακόμα και τον κρύο Φεβρουάριο. Ονομάζουμε τα αγαπημένα μας αρώματα με άρωμα παιώνιας.

Πώς μυρίζει η άνοιξη;

Την άνοιξη λατρεύουμε τις λουλουδένιες, ελαφριές και φρέσκες μυρωδιές. Και υπάρχουν πολλά από αυτά. Ήδη από τον Φεβρουάριο, τα πρώιμα ανθισμένα, όπως οι υάκινθοι, οι νάρκισσοι και οι χιονοστιβάδες, βάζουν τα κεφάλια τους από το έδαφος. Οι πρώτες ακτίνες του ήλιου του χρόνου κάνουν τα υπόλοιπα για να διώξουν τα μπλουζ του χειμώνα.

Από τον Μάιο περίπου τότε παίρνει το παιωνία η μεγάλη της απόδοση. Κάθε χρόνο αμέτρητοι άνθρωποι απολαμβάνουν το μοναδικά όμορφο άνθος των παιώνων. Και το άρωμα των ανοιξιάτικων λουλουδιών μας μαγεύει επίσης.

Στο βίντεο: Ποιο άρωμα ταιριάζει πότε;

Χειμώνας, άνοιξη, φθινόπωρο, καλοκαίρι: κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Δεν θέλετε πάντα να φοράτε το βαρύ άρωμα ξύλου με μια νότα κανέλας το καλοκαίρι. Μπορείτε να μάθετε ποια αρώματα ταιριάζουν καλύτερα στο βίντεο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *