Αυτά τα χρώματα κραγιόν κάνουν τα δόντια να φαίνονται κίτρινα

By | May 3, 2023

Αυτά τα χρώματα κραγιόν κάνουν τα δόντια να φαίνονται κίτρινα

Όποιος τείνει να έχει κιτρινωπά δόντια και δεν θέλει να αυξήσει το κιτρινωπό άγγιγμα θα πρέπει να απομακρυνθεί πορτοκαλί κραγιόν φτιαχνω, κανω. Γιατί αυτές οι αποχρώσεις μπορούν άθελά τους να τονίσουν το κίτρινο στα δόντια. Τα κραγιόν που έρχονται σε καφέ-χρυσό τόνο δεν είναι επίσης καλή επιλογή. Αυτά τα χρώματα μπορούν ακόμη και να κάνουν τα δόντια που είναι στην πραγματικότητα λευκά να φαίνονται ελαφρώς καστανά.

Το ροζ είναι πάντα καλή ιδέα; Εξαρτάται από το πόσο ανοιχτή ή σκούρα είναι η απόχρωση. Το σκούρο ροζ δημιουργεί ένα οπτικό εφέ φωτεινότητας – ενώ α φωτεινό ροζ προκαλεί το αντίθετο και μπορεί να κάνει τα κίτρινα δόντια να φαίνονται ακόμη πιο κίτρινα.

Παρεμπιπτόντως: δόντια με ένα γκριζωπό πέπλο δεν τα πηγαίνετε καλά με τους σκούρους, γαλαζωπούς τόνους – τουλάχιστον όσον αφορά το αποτέλεσμα χρώματος που προκύπτει. Με αυτόν τον τρόπο, το γκρι εφέ μπορεί να ενταθεί ξανά.

Αντί για λεύκανση: βασιστείτε στα χρώματα

Ξέρουμε πλέον από ποια κραγιόν προτιμάμε να μείνουμε μακριά με κίτρινα δόντια. Ποια είναι όμως η εναλλακτική; Προτείνουμε κόκκινα που έχουν μπλε υποτόνο, για παράδειγμα Κόκκινοι ή σκούροι τόνοι μούρων. Περισσότερα για αυτό εδώ >>

Αυτά τα ουδέτερα κραγιόν ταιριάζουν σε όλες