Αυτά είναι τα καλύτερα χαλάκια γιόγκα

By | May 5, 2023

Πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτό όταν αγοράζετε ένα χαλάκι γιόγκα

Το να βρεις το σωστό χαλάκι γιόγκα δεν είναι τόσο εύκολο. Τέλος, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν κάνετε μια αγορά. Για έναν αρχάριο γιόγκα, αυτό μπορεί να είναι αρκετά συντριπτικό. Μην ανησυχείς! Με τις συμβουλές μας είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το κατάλληλο χαλάκι γιόγκα για τις ανάγκες σας.

1. Δομή

Ίσως το πιο σημαντικό κριτήριο πρώτα: η δομή! Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε αρκετή υποστήριξη ακόμα και κατά τη διάρκεια ασκήσεων με ιδρώτα. Ένα αντιολισθητικό χαλάκι είναι απαραίτητο. Τα χαλάκια γιόγκα από φυσικό καουτσούκ ή μείγμα από γιούτα και φυσικό καουτσούκ είναι ιδιαίτερα αντιολισθητικά.

Το αγαπημένο μας: Το σύνθετο χαλάκι γιόγκα από το Yoga Design Lab είναι ο τέλειος σύντροφος για ιδρωμένες προπονήσεις. Είναι κατασκευασμένο από φυσικό καουτσούκ και μικροΐνες από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

2ο μέγεθος

Κατά κανόνα, ένα χαλάκι γιόγκα έχει μήκος 1,75 m, πλάτος 61 cm και πάχος 5 mm. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να μπορείτε να ξαπλώνετε τεντωμένοι στο χαλάκι έτσι ώστε το κεφάλι και τα πόδια σας να χωρούν άνετα πάνω του. Εάν είστε λίγο ψηλότεροι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χαλάκια γιόγκα σε μορφή XL ή XXL.

Το αγαπημένο μας: Το χαλάκι γυμναστικής Movit XXL Pilates σε μέγεθος 190 x 100 x 1,5 cm είναι ιδανικό για μια ιδιαίτερα εξαιρετική εμπειρία γιόγκα.

Επίσης συναρπαστικό: ορμονική γιόγκα >>

3. Ικανότητα απόσβεσης

Σημαντικό ρόλο παίζει και το πάχος του χαλιού. Εάν το χαλάκι είναι πολύ λεπτό και επομένως δεν είναι επαρκώς προστατευμένο, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο στα γόνατα, τους γοφούς και τους αστραγάλους. Για καλή αντικραδασμική προστασία, το χαλάκι πρέπει να είναι περίπου. Πάχος 5 mm και ιδανικά κατασκευασμένο από φυσικό καουτσούκ.

Το αγαπημένο μας: Το χαλάκι γιόγκα Infinity 5 mm από το Yoga Design Lab είναι ιδιαίτερα καλά επενδυμένο. Προστατεύει τέλεια τη σπονδυλική στήλη και τα γόνατα.

4. Ευκολία φροντίδας

Δεδομένου ότι είναι βέβαιο ότι θα έχετε λίγες ώρες ιδρώτα στο χαλάκι γιόγκα σας, θα πρέπει να πάρετε ένα χαλάκι που να είναι ικανό να απορροφά τον ιδρώτα ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι δυνατός ο εύκολος καθαρισμός του χαλιού. Μερικά χαλάκια γιόγκα μπορούν να πλυθούν ακόμη και στο πλυντήριο.

Το αγαπημένο μας: Το αντιολισθητικό Mat Asana της Bodhi μπορεί να πλυθεί ακόμη και στο πλυντήριο.

Επίσης συναρπαστικό: Η γιόγκα στην καθημερινή ζωή >>

Συγγραφέας: Lara Rygielski