Απελευθερώστε την ένταση και τα μπλοκαρίσματα – μπορείτε να το κάνετε ακόμα και στο σπίτι στο χαλάκι βελονισμού

By | April 25, 2023

Η γνώμη των δοκιμαστών είναι σε μεγάλο βαθμό ομόφωνη και δείχνει έλλειψη κατανόησης του τρόπου με τον οποίο ο πόνος που προκαλείται από τις πλαστικές άκρες μπορεί να προσφέρει ανακούφιση. Εάν πηδήξετε από το χαλάκι μετά από 30 δευτερόλεπτα, είτε θα επιστρέψετε το στρώμα βελονισμού αμέσως είτε θα καταλήξει στο ντουλάπι μέχρι την επόμενη ενέργεια καθαρισμού. Από την άλλη πλευρά, αν επιβιώσετε από τα πρώτα πέντε αγωνιώδη λεπτά, δίνετε στο στρώμα acupressure μια πραγματική ευκαιρία.

Υπόδειξη: Αν φορέσεις μπλουζάκι και παντελόνι στο πρώτο πέρασμα, απατάς λίγο, αλλά μειώνεις τον πόνο που ασκούν οι άκρες στο σώμα. Είναι σημαντικό τα ρούχα να μην είναι κατασκευασμένα από ευαίσθητο υλικό. Διαφορετικά, οι άκρες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμη και τρύπες.

Στη συνέχεια, όσοι επιμένουν ανταμείβονται για τον πόνο, καθώς το σώμα ανταποκρίνεται στον πόνο του τσιμπήματος με ενδορφίνες που προορίζονται να ανακουφίσουν. Οι ορμόνες της ευτυχίας πνίγουν πρώτα τον πόνο και μετά το άγχος στο κεφάλι και το σώμα. Η θερμότητα ρέει μέσω του σώματος από την πλάτη. Η αίσθηση μπορεί να συγκριθεί με ένα έμπλαστρο θερμότητας, το οποίο όχι μόνο λειτουργεί σε συγκεκριμένες περιοχές, για παράδειγμα στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, αλλά στέλνει θερμότητα σε ολόκληρο το σώμα.

Κίνδυνος: Μην ανησυχείτε αν η πρώτη δοκιμαστική διαδρομή χωρίς πουκάμισο και παντελόνι έχει ως αποτέλεσμα ένα οπτικά σοκαριστικό αποτέλεσμα. Τα αποτυπώματα των άκρων είναι ευδιάκριτα. Ωστόσο, τα σημάδια της εξαιρετικά ισχυρής παροχής αίματος στο δέρμα εξαφανίζονται και πάλι. Όμως η χαλάρωση στο σώμα θα μπορούσε να παραμείνει στην καλύτερη περίπτωση.