Αιτίες και τι μπορείτε να κάνετε για το χνούδι

By | May 27, 2023

τρίχες στο πηγούνι; Αυτό είναι πίσω από τα μαλλιά μάγισσας

Εάν εντοπίσετε μερικές σκούρες τρίχες στο πηγούνι σας, αυτή είναι μια άλλη μορφή υπερτρίχωσης. Η τριχοφυΐα στο πηγούνι αναφέρεται στην καθομιλουμένη ως τρίχα μάγισσας. Τα αίτια είναι συνήθως τα ίδια με τα γυναικεία γένια – δηλαδή ορμονικής φύσης. Αλλά ακριβώς όπως τα γένια μιας γυναίκας, έτσι και τα μαλλιά της μάγισσας είναι εντελώς ακίνδυνα.

Πώς να αφαιρέσετε τη γυναικεία γενειάδα σας

Οι τρίχες του σώματος και επομένως και η γυναικεία γενειάδα είναι κάτι εντελώς φυσικό και έτσι πρέπει να θεωρούνται. Δυστυχώς, το θέμα της γυναικείας γενειάδας είναι ένα ντροπιαστικό ταμπού για τις περισσότερες από τις γυναίκες που επηρεάζονται. Αν λοιπόν νιώθετε ιδιαίτερα άβολα με το χνούδι στα χείλη σας, μπορείτε να κάνετε μια σειρά από πράγματα για να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες.

Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να προετοιμάσετε τη σχετική περιοχή του δέρματος και ιδανικά να καθαρίσετε το πρόσωπό σας εκ των προτέρων για να μειώσετε τον κίνδυνο μόλυνσης.

  • Είναι γρήγορο και εύκολο όταν ξυρίζετε τα γένια της κυρίας σας. Αλλά μην χρησιμοποιείτε ένα συμβατικό ξυράφι, που χρησιμοποιείτε επίσης για τις μασχάλες και τα πόδια. Μια ξυριστική μηχανή φρυδιών είναι πιο ήπια για το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου.
  • Εάν έχετε μόνο μερικές σκούρες τρίχες, μπορείτε επίσης να πάτε σε τσιμπιδακι ΦΡΥΔΙΩΝ πιάσιμο. Το μάδημα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, αλλά έχεις μερικές εβδομάδες ξεκούρασης. Ψύξτε εκ των προτέρων την πληγείσα περιοχή του δέρματος με παγάκια. Αυτά έχουν αναισθητικό αποτέλεσμα.
  • Αυτή είναι μια μακροχρόνια αλλά πολύ πιο επίπονη μέθοδος αποτρίχωση. Εδώ, εφαρμόζεται κερί πάνω από το χείλος και τραβιέται με ένα γρήγορο τράνταγμα για να ξεσκίσει τα μαλλιά από τη ρίζα. Μπορείτε να βρείτε ταινίες κρύου κεριού για το πρόσωπο στα φαρμακεία, για παράδειγμα.

Μετά τη θεραπεία θα πρέπει να δώσετε στο δέρμα σας μια επιπλέον φροντίδα. Για παράδειγμα, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα ή ένα καταπραϋντικό βάλσαμο για το δέρμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *