Έτσι γλιτώνεις 1250 θερμίδες χωρίς καν να το καταλάβεις

By | May 14, 2023

Αυτές οι ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ δραστηριότητες είναι ο ενισχυτής θερμίδων

1. Κάλεσε και πήγαινε

Τόσο ωραίο όσο είναι όταν είσαι κουκουλωμένος στον καναπέ στο τηλέφωνο με τον καλύτερό σου φίλο – αν μερικά επιπλέον βήματα κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης πιθανότατα δεν θα τα προσέξετε καν επειδή είστε τόσο απορροφημένοι στη συζήτηση.

2. Παύση και τρέξιμο

Είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε στο γραφείο – εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να μετακινηθείτε. 10.000 βήματα την ημέρα μπορούν επίσης να επιτευχθούν εάν κάνετε μια μικρή βόλτα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος, κατεβείτε μερικές στάσεις λεωφορείου νωρίτερα ή σταθμεύσετε σκόπιμα το αυτοκίνητό σας λίγο πιο πέρα ​​για να κάνετε μερικά ακόμη βήματα. Συμβουλή για το μεσημεριανό διάλειμμα: Μην κάθεστε μόνο στο γραφείο σας, χρησιμοποιήστε μέρος του Διάλειμμα για μια μικρή βόλτα. Και αν δεν είναι μόνο το εβδομαδιαίο μαγαζί: κάντε το με τα πόδια!

2. Netflix και κίνηση

Σίγουρα, είναι πραγματικά άνετο στον καναπέ. Αλλά ενώ η αγαπημένη σας σειρά είναι ενεργοποιημένη, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μερικές κάνουν καθημερινά πράγματα, που είναι πάντα βαρετά από μόνα τους: δίπλωμα ρούχων, σιδέρωμα ή: λίγη προπόνηση! Μερικοί κάθιμοι κάνουν την κυκλοφορία.

Επίσης ενδιαφέρον: Fitness 2023: Αυτό το trend σπορ κατακτά τώρα όλες τις καρδιές >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *